Click for more products.
No products were found.
Women
Men
Children
Personal Care
Home & Living
Mother & Baby
Electronic
Sports & Outdoor
Hobby, Gift & Art
Supermarket
×

Uygur Tababetinde Diyabet Hastalıkları Hakkında İlk Araştırmalar ve Tedavileri

$5.90
1
In-Stock 999 Items
Delivery: 1 working days Estimated Delivery Date: 29-04-2024
Reference:
NK-9786253987961
Love5
Add to compare0
Add to wishlist
Free shipping on your purchases of 450 TRY or more with UPS
Description
Diyabet hastalığı; Fransa, Rusya, Amerika gibi bazı ülkelerde azalırken özellikle Türkiye, Pakistan, Suudi Arabistan gibi ülkelerde artmaktadır. Diyabetin azalış ve artış sebeplerinin araştırılması için gerekenlerin devlet ve üniversiteler gibi ilgili kurum ve şahıslar tarafından yapılması gerekir. Araştırma enstitüleri veya araştırma ve uygulama merkezleri gibi oluşumlarla diyabet kavranılıp çözüme kavuşturulabilir.
Uygur Tababetinde Diyabet Hastalıkları Hakkında İlk Araştırmalar ve Tedavileri kitabı; ümidini diri tutan, olumsuzlukları aleyhine çevirmeyen, olup bitenlere duyarsız kalmayan ve bildiği kadarıyla kendisine bakan kişilere bilmediği yerde yardımcı olmak için hazırlanmıştır.
Prof. Dr. M. Ömer Nazar’ın Urumçi Uygur Tababeti Eğitim ve Araştırma Hastanesinde iç hastalıkları bölüm başkanı ve hastane başhekimi iken 1977 ve 1986 yılları arasında yapmış olduğu diyabet hastalıkları konusundaki poliklinik araştırmalar, Sincan Halk Özerk Bölgesi Sıhhiye Nezareti tarafından Urumçi Uygur Kazak Fen Umumlaştırma Neşriyatı tarafından kitap olarak bastırılmış ve bugün, tirajı artarak kitabın basımı devam etmektedir.
Prof. Dr. M. Ömer Nazar’ın 1990’dan beri Suudi Arabistan ve Türkiye’de diyabet hastalıkları konusunda yapmış olduğu çalışmalardan edindiği tecrübeleri, daha önce Urumçi’de basılmış olan kitabına ilave ederek ve miras eski yazmalar ve tedavi yöntemlerini cemederek bugüne kadar gelen reçeteleri, elinizdeki kitapla siz saygıdeğer okuyucularımızın istifadesine sunuyoruz.
Read moreShow less
Product Details
NK-9786253987961

Data sheet

Writer
M. Ömer Nazar
Publication Year
Eylül, 2023
Number of pages
110
Number of Prints
1. Baskı
Dimensions
16,5x24
ISBN
978-625-398-796-1
Reviews
No comments

Settings

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in