Click for more products.
No products were found.
Women
Men
Children
Personal Care
Home & Living
Mother & Baby
Electronic
Sports & Outdoor
Hobby, Gift & Art
Supermarket
×

Böcek Davranışları

$2.17
Sold out
Notify me when available
Reference:
NK-9786053206347
Love1
Add to compare0
Add to wishlist
Alert me when price drops
Free shipping on your purchases of 450 TRY or more with UPS
Description
Böcek davranışları, yurt dışındaki bilim adamlarının çok sayıda araştırma yaptıkları ve üzerinde ciddiyetle durdukları bir konudur. Böceklerle savaşta son yıllarda kimyasal savaşımın olumsuz etkilerinden dolayı çevreye ve insan sağlığına zararsız diğer alternatif yöntemlere doğru yönelmeler her geçen gün artmaktadır. Bunların içinde biyoteknik yöntemler önemli bir yer tutar. Böcek davranışlarının bilinmesinin onlarla ilgili yapılan çalışmalarda, yöntemlerin daha doğru kurulmasına yardımcı olabileceği bilinen bir gerçektir. Böceklerin araştırma veya ticari amaçlı üretimleri için de o böceğin davranışları hakkındaki bilgilerin mutlaka bilinmesi gerekliliği diğer bir önemli konudur.
Dünyada yaklaşık olarak teşhis edilmiş bir milyon böcek türünün varlığı bilinmesine karşılık bunlardan çok azının davranışları incelenebilmiştir. Bu tür zenginliğinden dolayı böceklerin davranışları da çok çeşitli ve üstelik hayret vericidir. Bu kitapta böceklere ait davranışlar konular halinde verilmiştir. Aslında bu konuların her biri bir veya birkaç kitabı kapsayacak kadar fazladır. Ancak bu kitapta sınırlı da olsa çok sayıda konuya değinilmeye çalışılmıştır.
Bu kitap içinde yaklaşık 300 milyon yıl önce ortaya çıktıkları sanılan böceklerin, hayatta kalma ve nesillerini devam ettirme çabalarının ilginç örneklerini bulacaksınız. Bu kitabın böceklere ilgi duyan ziraat, orman ve biyoloji bölümlerindeki araştırıcı ve öğrencilere çok şaşırtıcı bilgiler sunan, önemli bir kaynak olacağı düşüncesindeyim.
Read moreShow less
Product Details
NK-9786053206347

Data sheet

Publication Year
Haziran, 2017
Number of pages
448
Number of Prints
1. Baskı
Dimensions
16x23,5
ISBN
978-605-320-634-7
Reviews
No comments
5 other products in the same category:

Settings

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in