Click for more products.
No products were found.
Women
Men
Children
Personal Care
Home & Living
Mother & Baby
Electronic
Sports & Outdoor
Hobby, Gift & Art
Supermarket
×

BİYOMALZEMELER

$15.91
Sold out
Notify me when available
Reference:
NK-9786254399343
Love3
Add to compare0
Add to wishlist
Alert me when price drops
Free shipping on your purchases of 450 TRY or more with UPS
Description
Biyomalzemeler kitabı ülkemizde üniversitelerimizin mühendislik fakültelerinin özellikle Biyomühendislik ve Biyomedikal Mühendisliği bölümleri başta olmak üzere pek çok bölümde ve ilgili enstitülerinde verilen biyomalzemeye yönelik derslerde Türkçe kaynak olması adına hazırlanmıştır.
Kitapta, öğrenciler için faydalı olacak biyomalzemelerle ilgili temel konular ve güncel yaklaşımlar yalın bir yaklaşımla verilirken gerekli görülen bölümler şekillerle desteklenmiştir. Kitapta temel malzeme bilgileri olan atomik yapılar, kristal yapılar, malzemelerin özellikleri, karakterizasyon metotları ve sınıflandırılması gibi kavramlar anlatılmıştır. Kitapta öğrencinin malzeme ve biyomalzemelere giriş ile ilgili temel kavramları anlamlı öğrenmesi, biyomalzemelerin özelliklerini, performanslarını ve kullanım alanlarını öğrenerek kavramların birbirleri ile ilişkilendirmesi hedeflenmiştir. Öğrenciler bu kitapta tüm biyomühendislerin ve malzeme bilimcilerin kullanabileceği seviyede biyomalzemelerin özellikleri, performansları ve kullanım alanlarıyla ilgili gerekli bilgilere ulaşabileceklerdir. Bölüm sonlarında okuyanların bilgilerini pekiştirmeleri adına ev ödevi problemleri sunulmaktadır.
Bu kitap biyomalzeme alanına ilgi duyan öğrenciler, araştırmacılar ve akademisyenler için önemli bir bilimsel kaynak olarak katkı sağlaması umuduyla hazırlanmıştır.
Read moreShow less
Product Details
NK-9786254399343

Data sheet

Publication Year
Mart, 2022
Number of pages
806
Number of Prints
1. Baskı
Dimensions
17x24
ISBN
978-625-439-934-3
Reviews(1)
Overall rating
5
1 Review
Quality
(5)
Speed
(5)
Communication
(5)

Settings

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in