Click for more products.
No products were found.
Women
Men
Children
Personal Care
Home & Living
Mother & Baby
Electronic
Sports & Outdoor
Hobby, Gift & Art
Supermarket
×

Gizli Mesajlı Elmas Şekilli Çelik Kolye

$5.24
1
In-Stock
Satıcı şu anda tatilde. Bu dükkan daha sonra geri gelecek
About shop: S.M.J.
Products: 2974
Date created: 05/07/2021
Shop rating:
(3746)
Response rate: 33.33%
Contact shop
Delivery: 1 working days Estimated Delivery Date: 29-03-2024
Condition
New
Reference:
BYZD-7001
Brand:
Love31
Add to compare0
Add to wishlist
Alert me when price drops
Free shipping on your purchases of 450 TRY or more with UPS
Description

Not: Lazer Baskılama İşlemi Gönderdiğiniz Bilgilerin Birebir Aynısı Olacak Şekilde Yazılacaktır. Bilgilerinizi Göndermeden Önce Mutlaka Kontrol Ediniz.
Elmas şekilli çelik kolye 316 paslanmaz çelikten üretilmiştir ve ömür boyu garantilidir. 316 paslanmaz çeliklerin korozyona dayanımı sert koşullu ortamlarda dahi deniz suyu, asidik sıvılar, ter vb. durumlarda paslanma veya kararma yapmaz.

Zincir Özellikleri; 60 cm. uzunluğunda, 2,5 mm. kalınlığında,316L Stainless Steel Çelik Yapısına sahiptir. 316 L çelik çelik ürünlerin içinde en kalitelisidir.

Kolye Özellikleri: 3,5 cm x 4 cm, 2mm kalınlığındadır. 316L Stainless Steel Çelik Yapısına sahiptir.

Baskı Tekniği; Elmas şekilli çelik kolye üzerine yapılan tasarımlar lazer tekniği ile yapılmaktadır. Lazer baskı da iz bırakma işlemi lazer ışınının vurduğu yüzeyin yakılarak zeminden aşağı inmesi şeklinde olmaktadır. Böylece lazer baskı yapılan ürünler üzerindeki baskıyı yıllarca muhafaza edebilmektedir, doğal ve şık bir görüntü sergilemektedir.

 

Qr Code Nedir?

Hayatımıza bir anda dahil olan QR kodun en temel özelliği bilginin akışını hızlandırmasıdır. Bir gazete ilanında, bir alışveriş merkezinde, bir mağazada ya da yolda yürürken dikkatinizi çeken bir ilan, bilgilendirme yazısı, web sitesi linki veya iletişim bilgisini not etmek veya aklınızda tutmak yerine akıllı telefonunuza yükleyeceğiniz basit bir uygulama ve kamerası sayesinde bu bilgiye hemen ulaşabilir, kayıt altına alabilir ve dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Bu açıdan bakıldığında QR kod dijital dünyadaki bilgi paylaşımını hızlandırmanın en etkin görsel unsurlarından biri olarak kabul edilebilir.

QR Code Nasıl Taratılır?

Kullanımı oldukça basittir. Kameraya sahip akıllı bir cep telefonu ve barkod okumaya yardımcı bir uygulama ile bütün QR kodları okuyabilirsiniz. Üstelik bunun için her hangi bir ücrette ödemezsiniz.

hediye_kutusu.png

Hediye Kutusu

Tüm ürünlerimize ek olarak sevdiklerinize ayrıcalıklı hediye vermek için birinci sınıf özel şık ambalajlarda sunulmaktadır. hediye kutusunda özel bir hediye ile sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.

hediye_kutusu.png

hediye_notu.png
hediye_notu.png

Hediye Notu

Hediyelerinizin yanında sevdiklerinize özel mühürlü hediye mesajları oluşturabilirsiniz. Hediye mesajınız sadece kişiye özel olarak hazırlanmaktadır ve sadece mesajın sahibi okuyabilir. Hediye mesajı mühürlenerek sadece okuyacak kışı tarafından açılarak okunabilir.

Read moreShow less
Product Details
BYZD-7001
Reviews
No comments
5 other products in the same category:

Settings

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in