Click for more products.
No products were found.
Women
Men
Children
Personal Care
Home & Living
Mother & Baby
Electronic
Sports & Outdoor
Hobby, Gift & Art
Supermarket
×

DİŞ HEKİMLİĞİ ANATOMİ ATLASI - Anatomy for Dental Medicine

$22.57
1
In-Stock 999 Items
Delivery: 1 working days Estimated Delivery Date: 29-03-2024
Reference:
NK-9789752480001
Love2
Add to compare0
Add to wishlist
Alert me when price drops
Free shipping on your purchases of 450 TRY or more with UPS
Description
Diş Hekimliği Anatomi Atlasının 400 yeni resim, 60 yeni tablo ve Embriyoloji ile Nöroanatomi konusu ilave edilmiş 2. baskısı çıkmıştır. İlavelerle birlikte atlasımızda toplam 1.600 resim olmuştur.
Ayrıca 2. baskıya klinik anlayışı kolaylaştırmak için radyografik görüntüler içeren kesitsel anatomi ile lokal anestezi için gereken klinik anatomi bölümleri de eklenmiştir.
Başta Diş Hekimlği öğrencileri olmak üzere tüm hekimler için çok faydalı Olan Diş Hekimliği Anatomi Atlası nitelikli bir atlasdır. Öğrencilik hayatında tüm öğrencilerin faydalı olacak bir eserdir.
Tüm tıp öğreticileri ve klinik diş hekimleri, insan yüzünün topografik ve anatomik ilişkisinin ciddi şekilde komplike olduğu konusunda aynı fikirdedir. Bu atlas okuyucusunun yüz anatomisini derinlemesine bire bir katmanlarını incelemesine imkan sağlar.
Avantajı ise ayrıntılı ilüstürasyonlarla bu katmanların iskeletten yüzün dış kısmına kadar anlatılmasıdır iskelet şablonlarında CT scan kullanılmıştır. Fasial bölgesinin iç katmanlarında MRI ile resmedilmiştir. Damar yapısı angiografik olarak resmedilmiştir.
Canlı model üzerinde de örneklenmiştir. Sonuçlar yine 3D olarak görselleştirilmiştir. Anatomik detaylar, kan damarları ve sinirlerin yapısı, ilişkileri, detaylı şekilde gösterilmektedir. Önemli noktalar, anatomik yapı üzerinde de vurgulanmaktadır. Tıp eğitimi almış hekim, diş hekimi ve diğer sağlık çalışanları için olağan üstü görselliği ile tam olarak bir başvuru kitabıdır.
Read moreShow less
Product Details
NK-9789752480001

Data sheet

Publication Year
Mart, 2017
Number of pages
576
Number of Prints
2. Baskı
Dimensions
20x28
ISBN
978-975-2480-00-1
Reviews
No comments
5 other products in the same category:

Settings

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in