Click for more products.
No products were found.
Women
Men
Children
Personal Care
Home & Living
Mother & Baby
Electronic
Sports & Outdoor
Hobby, Gift & Art
Supermarket
×

Uygulamalarla Mikroekonometri

$13.93
1
In-Stock 999 Items
Delivery: 1 working days Estimated Delivery Date: 24-04-2024
Reference:
NK-9786254391712
Love4
Add to compare0
Add to wishlist
Free shipping on your purchases of 450 TRY or more with UPS
Description
Kitaptaki bölümlerin veri setlerine (dta) ve komut (do dosyaları) dosyalarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

https://www.nobelyayin.com/sunumlar/uygulamali_mikroekonometri_Data_ve_Do_dosyalari/uygulamali_mikroekonometri_Data_ve_Do_dosyalari.zip


Mikroekonometrik yöntemler; birçok alanda yatay kesit ve panel veri setlerinin yaygın olarak toplanması, ekonometrik yöntemlerin standart yazılım paket programlarının bir parçası hâline gelmesi ve bu yöntemlerin kolay programlanmasını sağlayan yeni yazılımların geliştirilmiş olması nedeniyle hızla gelişmektedir.
Uygulamalarla Mikroekonometri kitabı, kapsadığı 18 ana bölümle mikroekonometrinin hemen hemen tüm güncel konularının bir araya getirildiği, Türkçede yayınlanmış oldukça kapsamlı bir kitaptır. Kitapta; mikroekonometrik yöntemlerin önce teorisi, kısa, sezgisel ve uygulamaya dayalı anlatılmakta, sonra gerçek veri setleri ile Stata’da uygulamalar yapılarak yöntemlerin uygulama yoluyla kolayca anlaşılmasına çalışılmaktadır. Kitaptan yararlanan araştırmacılar ve öğrenciler, her bölümde kullanılan veri seti ve program dosyalarına (do dosyaları) önsöz sonunda verilen karekodla erişebilecek, kitaptaki tüm uygulamaları yapabileceklerdir.
Uygulamalarla Mikroekonometri kitabı; ekonometri, ekonomi, işletme, psikoloji, sağlık, eğitim vb. tüm sosyal bilim dallarındaki araştırmacıların, öğrencilerin hem araştırmalarında hem de lisans ve lisansüstü derslerinde yararlanabilecekleri bir kaynak kitaptır.
Read moreShow less
Product Details
NK-9786254391712

Data sheet

Publication Year
Şubat, 2021
Number of pages
560
Number of Prints
1. Baskı
Dimensions
19.5x27.5
ISBN
978-625-439-171-2
Reviews
No comments

Settings

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in