Click for more products.
No products were found.
Women
Men
Children
Personal Care
Home & Living
Mother & Baby
Electronic
Sports & Outdoor
Hobby, Gift & Art
Supermarket
×

Sağlık Sektöründe Yenilikçi Teknolojiler

$9.75
1
In-Stock 999 Items
Delivery: 1 working days Estimated Delivery Date: 29-03-2024
Reference:
NK-9786257589581
Love2
Add to compare0
Add to wishlist
Alert me when price drops
Free shipping on your purchases of 450 TRY or more with UPS
Description
Sağlık hizmeti tüketicilerinin bilinç düzeyinin yükselmesi ve beklentilerin artması sağlık hizmeti sunum sisteminde yenliklerin yapılmasını zorlu hâle getirmektedir. Bireylerin ihtiyaç ve beklentilerinin dikkate alınmasıyla iş yapma biçimleri değişmeye başlamış ve sağlık hizmetleri hastane gibi geleneksel mekânların dışında da sunulmaya başlanmıştır. Sağlık alanındaki bilgi birikimin artması ve teknolojinin gelişmesi hizmet sunum süreçlerini iyileştirmek ve sağlık hizmetini daha iyi bir şekilde sunmak için fırsatlar sunmaktadır. Yenilikçi teknolojiler etkin bir şekilde kullanılarak sağlık alanındaki paydaşların elde ettiği değer artırılabilir ve toplumun sağlık statüsü yükseltilebilir.
Sağlıkta Sektöründe Yenilikçi Teknolojiler adlı bu kitapta, sağlık sistemini ve sağlık sonuçlarını etkilemekte olan ve gelecekte daha fazla etkileme potansiyeli bulunan yenilikçi teknolojilere yer verilmiştir. Bu kapsamda; e-sağlık, e-sağlık okuryazarlığı,
tele-sağlık ve tele-tıp, sohbet robotu, dijital hastane, nesnelerin interneti, giyilebilir teknolojiler, yapay zekâ, robotik, kişiselleştirilmiş tıp, büyük veri, blok zincir, sanal gerçeklik ve artırılmış gerçeklik, nanoteknoloji ve üç boyutlu yazıcı konuları ele alınmıştır.
Bu kitabın, sağlık sektöründe yenilikçiliğe ve yenilikçi teknolojilere ilgi duyan akademisyenler, araştırmacılar, politika yapıcılar, sağlık yöneticileri, sağlık hizmeti sunucuları, lisansüstü ve lisans öğrencileri için ayrıca bu alandaki gelişmelere ilgi duyan bilinçli sağlık hizmeti kullanıcıları için de yararlı bir kaynak olacağı düşünülmektedir.
Read moreShow less
Product Details
NK-9786257589581

Data sheet

Publication Year
Mayıs, 2021
Number of pages
476
Number of Prints
1. Baskı
Dimensions
16x23,5
ISBN
978-625-7589-58-1
Reviews
No comments

Settings

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in