Click for more products.
No products were found.
Women
Men
Children
Personal Care
Home & Living
Mother & Baby
Electronic
Sports & Outdoor
Hobby, Gift & Art
Supermarket
×

KOZMETİK ÜRÜNLERİN ANALİZİ – Analysis of Cosmetic Products

$12.10
Sold out
Notify me when available
Reference:
NK-9786051334684
Love5
Add to compare0
Add to wishlist
Alert me when price drops
Free shipping on your purchases of 450 TRY or more with UPS
Description
İlk insan dünyada yürümeye başladığından beri, iki temel hedefi olmuştur: ölümsüzlük, genç ve güzel kalma. Ölüm, yaşlanmak ve çirkinlik hep en kötü kavramlar olarak anılmıştır. Kadim tarihten beri insanlar ölümsüzlüğü, ebedi gençlik ve güzelliği düşlemişler; onun sırrının peşinden koşmuşlardır. Bu iki istek bugün tıp bilimlerinin ve kozmetik alanının gelişmesine yol açmıştır. Kadınlar, Orta Çağ simyacıları ile birlikte ebedi gençliğin sırrını bulmaya çalışmıştır. Simyacıları ilgilendiren konunun bilimsel ve felsefi yönü, kadınları ilgilendiren ise çoğunlukla pratik tarafı olmuştur. Sonuçta, özellikle kadınlar uzun yıllar genç ve güzel kalmak uğruna birçok şey denemiş ve tecrübelerini nesilden nesile aktarmıştır. Bugün kozmetik ürün çeşitliliğinin geldiği nokta inanılmazdır.
Değişen dünya düzeni, kentli yaşamın görselliğini ön plana çıkaran bakış açısı ve son teknolojilerle desteklenen kozmetik sektörü modern çağın büyüsü gibidir. Ama bu çeşitlilik ve yaygın kullanım beraberinde birtakım tehdit ve zorunlulukları da getirmiştir. Çoğu yüksek teknoloji içeren bu ürünlerin analizi önemlidir. Çok sayıda kimyasal içeren bu ürünlerin, insan sağlığı açısından nasıl bir etkiye sahip olduğunun, içerik, üretim ve kalitesinin bilinmesi çok önemlidir.
Kozmetik Ürünlerin Analizi okuyucuya; kimya açısından, kozmetik ürünlerin kalite kontrolü ve üretim izleme için uygun analitik yöntemlerin seçimi hakkında fikir vermesinin yanı sıra kozmetik ürün mevzuatı, kozmetik ürünlerin güvenliğini ve etkinliğini değerlendirmek için hayvan kullanımına alternatifler, kozmetik ürün analizi için resmî metotlara genel bir bakış açısı sunmaktadır. Ayrıca bu kitap kozmetik ürünlerin birleşimlerine göre, ürün izleme ve kozmetik ürünlerin kontrolü için uygun kimyasal analiz yöntemlerinin seçimi hakkında da yardımcı olacaktır.
Read moreShow less
Product Details
NK-9786051334684

Data sheet

Publication Year
Şubat, 2013
Number of pages
510
Number of Prints
1. Baskıdan Çeviri
Dimensions
17x24
ISBN
978-605-133-468-4
Reviews
No comments
5 other products in the same category:

Settings

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in