Click for more products.
No products were found.
Women
Men
Children
Personal Care
Home & Living
Mother & Baby
Electronic
Sports & Outdoor
Hobby, Gift & Art
Supermarket
×

Kozmetik Kimyası Güzelliğin Formülü

$5.53
1
In-Stock 999 Items
Delivery: 1 working days Estimated Delivery Date: 26-04-2024
Reference:
NK-9786059663571
Love2
Add to compare0
Add to wishlist
Free shipping on your purchases of 450 TRY or more with UPS
Description
Kozmetik kullanımı, Adem ve Havva ile başlar. Yani kozmetik ve parfümerinin öyküsü insanlık tarihiyle başlamış ve birlikte gelişmiştir. Doğal boyalar, hayvansal ve bitkisel yağlar ile başlayan kozmetik üretimi, günümüzde başlı başına bir bilim ve teknoloji dalı hâline gelmiştir.
Kozmetik kimyası, yeni ürünlerin formüle edilmesi amacıyla kozmetik ürünlerde kullanılan temel bileşenler ve fonksiyonları hakkında bilgi sunmaktadır. Kitap sadece üretimde çalışacak kişiler için değil, tüm kozmetik kullanıcıları için hazırlanmıştır.
Kitap, on bölümden oluşmaktadır. İlk bölümde kozmetik tarihçesi ve ürünlerin genel içerikleri hakkında bilgiler yer almaktadır. İkinci bölüm modern insanın vazgeçilmezi deodorantlar ve antipersperantlara ayrılmıştır. Sağlıklı bir beden için kullanımı gerekli olan banyo ve duş ürünleri üçüncü bölümün konusudur. Şampuanlar ve saç spreyleri dördüncü bölümde incelenmiştir. Makyaj ürünlerinin üretimi ve renk kimyası beşinci bölümde açıklanmıştır. Tüm kadınların çantalarında bulunan rujlar altıncı bölümde ele alınmıştır. Yedinci bölüm tırnak ürünlerine ayrılmıştır. Saç boyaları sekizinci bölümün konusudur. Cilt ürünleri dokuzuncu bölümde yer almaktadır. Son bölümde günümüzde en çok kullanılan diş macunları ve gargaralar bulunmaktadır.
Read moreShow less
Product Details
NK-9786059663571

Data sheet

Publication Year
Ocak, 2021
Number of pages
256
Number of Prints
2. Baskı
Dimensions
16x23,5
ISBN
978-605-9663-57-1
Reviews
No comments
5 other products in the same category:

Settings

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in