Click for more products.
No products were found.
Women
Men
Children
Personal Care
Home & Living
Mother & Baby
Electronic
Sports & Outdoor
Hobby, Gift & Art
Supermarket
×

Tarım Traktörleri

$5.47
1
In-Stock 999 Items
Delivery: 1 working days Estimated Delivery Date: 24-04-2024
Reference:
NK-9786051331928
Love1
Add to compare0
Add to wishlist
Free shipping on your purchases of 450 TRY or more with UPS
Description
İnsan yaşamı için vazgeçilmez olan beslenme, barınma ve giysi ham maddelerini sağlamayı amaçlayan tarım sektörünün; bu amaçlarını önceki kuşaklardan gelen yöntemlerle gerçekleştirmesi mümkün değildir. Artan nüfusa, sabit alanlarda, azalan iş gücü ile yeterli ve nitelikli üretim, ancak sürekli gelişen teknolojilerin uygulanması ile mümkündür.
Uygulanan teknolojilerden bir grubu da tarımsal mekanizasyona ilişkindir. Anılan teknolojinin uygulamasında kullanılan enerjinin çok büyük çoğunluğu (% 93) traktörlerle ve traktörlerde petrol ürünleri ile sağlanmaktadır. Diğer yandan ülke bütçesinde önemli bir yeri olan petrol ürünlerinin verimli kullanımı gerekli ve zorunludur.
Bu kitabın temel amacı; enerji tasarrufu ve ülke varlıklarının verimli kullanımı için geleceğin tarımsal üretimini şekillendirecek ziraat mühendislerine; traktörün genel özellikleri, hareket iletim sistemleri, yönlendirme ve durdurma sistemleri, hidrolik sistemler, tekerlek ve traktör mekaniği ile traktör deneyleri konusunda temel bilgileri ve uygulamaları kazandırmaktır.
Diğer bir deyişle bu kitap; Ziraat Fakülteleri, Tarım Makineleri Bölümleri öğrencilerinin derslerine yardımcı olması için hazırlanmıştır.
Read moreShow less
Product Details
NK-9786051331928

Data sheet

Publication Year
Şubat, 2012
Number of pages
193
Number of Prints
1. Basım
Dimensions
16x23,5
ISBN
978-605-133-192-8
Reviews
No comments
5 other products in the same category:

Settings

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in