Click for more products.
No products were found.
Women
Men
Children
Personal Care
Home & Living
Mother & Baby
Electronic
Sports & Outdoor
Hobby, Gift & Art
Supermarket
×

Çocuklar ve Ergenler İçin 101 TEDAVİ EDİCİ ÖYKÜ - Terapide Metafor Kullanımı - 101 Healing Stories for Kids and Teens

$6.31
1
In-Stock 999 Items
Delivery: 1 working days Estimated Delivery Date: 01-04-2024
Reference:
NK-9786059746038
Love3
Add to compare0
Add to wishlist
Alert me when price drops
Free shipping on your purchases of 450 TRY or more with UPS
Description
Öyküler; yaşamlarımızı zenginleştiren, algılarımızı ve dünya ile etkileşimimizi şekillendiren bir güce sahiptir. Aynı şekilde, öykülerin eğitimde, danışmanlıkta ve terapideki etkileri de yadsınamaz. Genç bireylere becerilerini, değerlerini geliştirmenin yollarının yanı sıra mutlu bir yaşamın ipuçlarını da sunar. Eğitimde, ebeveynlikte, terapide ve danışmanlıkta metaforlarla iletişim kurmanın değerini araştıran George Burns, yaşamın güçlükleri ile daha iyi başa çıkabilmek ve iyi bir birey olmanın yollarını göstermek adına öğrencileriniz ve hastalarınız için uyarlayabileceğiniz öyküler sunmaktadır. Yazar, aynı zamanda çocuğun ilgisini çekecek öyküleri nasıl anlatacağınızı, bu öyküleri metaforlarla nasıl zenginleştireceğinizi ve öykü fikirlerini nasıl oluşturacağınızın da ipuçlarını vermektedir.
Terapide metafor kullanma, uygulayıcıların merakını uyandırırken bir yandan da endişelere neden olan bir olgudur. Deneyimli ve yetenekli psikoterapistler, kullandıkları iyileştirici hikâyeler ile daha etkili olmaktadır. Ancak uygulayıcılar arasında tedirginliğe yol açan en önemli şey, öyküleme becerilerini nasıl elde edeceklerini bilmemektir. Bu anlamda George Burns, profesyonel öyküleme tekniklerinin gizemini, kurallarını ve küçük hilelerini okurlarla paylaşmaktadır.
Yazarla birlikte çıkılan bu yolculukta okur; metaforu dengeleme, iyi terapi teknikleri ve deneysel deneyimlerin yanı sıra öykülerin terapötik olarak etkili bir şekilde nasıl kullanılacağını da göstermektedir. Bu eşsiz öyküleme teknikleri oyun, resim, müzik ve drama terapilerinin yanı sıra çözüm odaklı, bilişsel davranışsal yaklaşımlara da uyarlanabilmektedir.
Read moreShow less
Product Details
NK-9786059746038

Data sheet

Publication Year
Mayıs, 2021
Number of pages
330
Number of Prints
1. Baskıdan Çeviri, 6. Baskı
Dimensions
17x24
ISBN
978-605-9746-03-8
Reviews
No comments
5 other products in the same category:

Settings

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in