Click for more products.
No products were found.
Women
Men
Children
Personal Care
Home & Living
Mother & Baby
Electronic
Sports & Outdoor
Hobby, Gift & Art
Supermarket
×

POZİTİF PSİKOTERAPİ İLERLİYOR - 1. Bölüm - Teorik Yansımalar / POSITIVE PSYCHOTHERAPY IN PROGRESS - Part 1: Theoretica

$3.00
1
In-Stock 999 Items
Delivery: 1 working days Estimated Delivery Date: 26-04-2024
Reference:
NK-9786254172472
Love5
Add to compare0
Add to wishlist
Free shipping on your purchases of 450 TRY or more with UPS
Description
Pozitif Psikoterapi, 1960’ların sonlarında Prof. Dr. Nossrat Peseschkian ve çalışma arkadaşları tarafından Almanya’da geliştirilmiş bir kuramdır. Peseschkian, 1933’de İran’da doğmuş, tıp eğitimini de Almanya’da tamamlamıştır. Daha sonra buraya yerleşerek 2010 yılında vefatına kadar çalışmalarını sürdürmüştür. Kendi kültürler arası durumu, kültürler arası bir bakış açısına ilgi duymasına yol açmıştır. İran ve Almanya’nın farklı kültürlerinde; birçok davranış şekli, alışkanlık ve tavırların birbirinden tamamen farklı değerlendirildiklerine tanık olmuştur. Bu bakış açısı, Doğu’nun bilgeliği ile Batı’nın psikoterapötik bilgisini harmanlayarak kültürler arası bir kuram geliştirmesine yol açmıştır.
Peseschkian, yaptığı çalışmalarda ruhsal gelişim ve kişiler arası çatışmalarda bir dizi tekrarlanan davranış normlarının önemini görmüştür. Bu normları, birbiriyle ilişkisi olan kavramlar içinde birleştirerek çatışmaların odak noktasını belirleyebilmek için bir araya getirmiş ve bunları gerçek yetenekler olarak adlandırmıştır.
Bu kitapta Dr. Ivan Kirillov; gerçek yeteneklerin ne anlama geldiğini, altında hangi kavramların olduğunu, duygularımızın aslında neyi ifade ettiğini çok net bir şekilde anlatıyor.
Herkesin anlayabileceği, kendinden bir şey bulabileceği bu kitap, pozitif psikoterapi temel ve ileri eğitimlerini alan uzmanlar için de bir başucu kitabı olmaya aday…
Read moreShow less
Product Details
NK-9786254172472

Data sheet

Publication Year
Ocak, 2022
Number of pages
96
Number of Prints
1. Baskıdan Çeviri
Dimensions
13,5x19,5
ISBN
978-625-417-247-2
Reviews
No comments

Settings

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in