Click for more products.
No products were found.
Women
Men
Children
Personal Care
Home & Living
Mother & Baby
Electronic
Sports & Outdoor
Hobby, Gift & Art
Supermarket
×

Temel Eğitim Döneminde ÇEVRE EĞİTİMİ

$10.21
1
In-Stock 999 Items
Delivery: 1 working days Estimated Delivery Date: 22-04-2024
Reference:
NK-9786254176463
Love5
Add to compare0
Add to wishlist
Free shipping on your purchases of 450 TRY or more with UPS
Description
Global dünyada bilimsel ve teknolojik gelişmelere rağmen gezegenimiz Dünya’ya ve içinde bulunan yaşam alanlarına verilen önem ve koruma ne yazık ki istenilen düzeye gelmemiştir. Çevre sorunları müzmin şekilde çoğalmakta; her bireyin çevreyle, dünyanın geleceğiyle ilgili endişeleri her geçen gün artmakta; bu durum nitelikli ve sürdürülebilir çevre eğitiminin gerekliliğini ve aciliyetini ortaya koymaktadır.
Bu kitap, özellikle erken çocukluktan ilkokula çevre eğitimi alanındaki girişimlere ve gayretlere katkı yapabilmek adına öğretmen adayları ve öğretmenler için bilgi ve uygulamaları içeren bir eser olarak tasarlanmıştır. Kitapta, çevre ve eğitimiyle ilgili temel kavramsal bilgilerin yanı sıra eğitimin farklı kademelerindeki farklı derslerin, çevre eğitimi ile ilişkisi, önemi ve gerekliliğine değinilmiştir. Kitap akışında öncelikle çevre terminolojisine yer verilmiş, ardından güncel çevre problemleri detaylıca ele alınmıştır. İlerleyen bölümlerde, temel eğitim döneminde verilecek çevre eğitimi farklı disiplinlerle tek tek açıklanarak teoriden uygulamaya dönük bir akışla okuyucuya sunulmuştur. En güncel ve modern bilgiler ışığında disiplinler arası bir yaklaşımla oluşturulan bu eserin; tüm eğitimcilere, akademisyenlere, öğrenci ve ailelere rehber niteliğinde olmasını temenni ederiz.
Read moreShow less
Product Details
NK-9786254176463

Data sheet

Writer
Aysel Korkmaz, Ayşegül Evren Yapıcıoğlu, Ayşegül Oğuz Namdar, Duygu Metin Peten, Elif Öztürk, Esra Çapkınoğlu, Kaan Batı, Pelin Aksüt, Saime Uyar, Salih Kürşat Çilingir, Seda Çavuş Güngören, Sevcan Candan Helvacı, Sıtkı Çekirdekci, Şükran Uçuş Güldalı
Publication Year
Mart, 2022
Number of pages
456
Number of Prints
1. Baskı
Dimensions
16,5x24
ISBN
978-625-417-646-3
Reviews
No comments

Settings

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in