Click for more products.
No products were found.
Women
Men
Children
Personal Care
Home & Living
Mother & Baby
Electronic
Sports & Outdoor
Hobby, Gift & Art
Supermarket
×

Balıkçılık Yönetimi

$5.50
1
In-Stock 999 Items
Delivery: 1 working days Estimated Delivery Date: 26-04-2024
Reference:
NK-9786053201540
Love2
Add to compare0
Add to wishlist
Free shipping on your purchases of 450 TRY or more with UPS
Description
Balıkçılık Yönetimi; biyolojik, ekolojik, teknik, ekonomik, idari, sosyal, kültürel ve politik konular başta olmak üzere çok sektörlü ve çok bileşenli kararların alınmasını zorunlu kılan karmaşık bir yapıya sahiptir. Balıkçılık yöneticileri, bir taraftan sucul ekosistemdeki balık stoklarını korumaya çalışırken, bir taraftan da tüketicilerin bol ve ucuz balık yemesini sağlamaya çalışırlar. Görünüşte oldukça karmaşık olan bu yapı, balıkçılık yönetimi bilim alanı ile aydınlanmakta ve kolaylaşmaktadır.

Balıkçılık yönetiminin teorik ve pratik konularını ele alan bu kitap, bir taraftan balıkçılık yönetimi için gerekli olan teorik altyapıyı akıcı ve tercüme ruhundan uzak bir dille anlatırken, diğer taraftan balıkçılık kararlarının oluşturulmasında başvurulacak temel yaklaşımları örneklerle açıklamaktadır. Kitabın son bölümlerinde “Bir balıkçılık yönetim planı nasıl hazırlanır ve uygulamaya geçirilir?” sorusu adım adım cevaplandıktan sonra Türkiye'de balıkçılık yönetimi bütünsel bir bakış açısıyla detaylı bir şekilde ele alınmaktadır.

Balıkçılık Yönetimi kitabı, su ürünleri alanında eğitim alan her düzeydeki öğrenciler için olduğu kadar, balıkçılık yönetimi ile meşgul olan tüm uygulayıcılar için temel eser niteliğindedir.
Read moreShow less
Product Details
NK-9786053201540

Data sheet

Publication Year
Haziran, 2015
Number of pages
200
Number of Prints
1. Baskı
Dimensions
16x23,5
ISBN
978-605-320-154-0
Reviews
No comments
5 other products in the same category:

Settings

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in