Click for more products.
No products were found.
Women
Men
Children
Personal Care
Home & Living
Mother & Baby
Electronic
Sports & Outdoor
Hobby, Gift & Art
Supermarket
×

Türkçe Eğitimi

$5.56
1
In-Stock 999 Items
Delivery: 1 working days Estimated Delivery Date: 29-03-2024
Reference:
NK-9786050330755
Love2
Add to compare0
Add to wishlist
Alert me when price drops
Free shipping on your purchases of 450 TRY or more with UPS
Description
Çocuklar okul öncesi dönemde edindikleri ana dillerini ilkokuldan itibaren bir programa bağlı olarak öğrenmeye başlarlar. Bu süreçte konuşma ve dinleme becerilerine ek olarak ölçünlü Türkçenin farklı görünümleri olan yazma ve okuma becerilerini de geliştirmeye başlarlar.
Dilin temel becerileri olan dinleme, konuşma, okuma ve yazma becerilerinin en iyi şekilde kazanılmış olması bireyin çevresiyle etkili iletişim kurmasını sağlar. Çevresinde olup biteni doğru anlayan, anlayabilmek için etkin dinleyip aynı zamanda okuyan, dinledikleri ve okuduklarının referansı ile kendini sözlü ya da yazılı olarak iyi bir şekilde ifade eden bireylerin bu becerileri kişisel, sosyal ve akademik hayatlarındaki başarıyı arttıran unsurlar arasında sayılabilir.
Bu kitapta, sınıf öğretmeni adayları için dil becerilerinin ayrı ayrı öğretimine yönelik teorik bilgi ve uygulama örneklerinin yanı sıra Türkçe Öğretim Programında yer alan ve ilkokul 1-4. sınıf düzeyleri için ayrı ayrı ele alınan dil becerileri, güncel Türkçe Öğretim Programının sarmal yapısına uygun olarak ele alınmıştır. Bu açıdan Türkçe Öğretim Programını detaylı inceleme fırsatı bulamayan sınıf öğretmeni adayları ve sınıf öğretmenlerine programa yönelik bütünsel bir bakış açısı sunulmuştur.
Bu eser, Türkçe öğretimi alanında görev yapan sınıf öğretmenleri ve adaylarının dil becerilerini kazandırabilme ve geliştirebilmelerine yönelik bilgi ve uygulama örneklerini sunan bir başvuru kaynağı olma özelliği taşımaktadır.
Read moreShow less
Product Details
NK-9786050330755

Data sheet

Publication Year
Aralık, 2019
Number of pages
216
Number of Prints
1. Baskı
Dimensions
16x23,5
ISBN
978-605-033-075-5
Reviews
No comments
5 other products in the same category:

Settings

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in