Click for more products.
No products were found.
Women
Men
Children
Personal Care
Home & Living
Mother & Baby
Electronic
Sports & Outdoor
Hobby, Gift & Art
Supermarket
×

STRATEJİK MARKA YÖNETİMİ - İnşası, Ölçümü ve Marka Sermayesinin Yönetimi - STRATEGIC BRAND MANAGEMENT - Building, Me

$15.66
1
In-Stock 999 Items
Delivery: 1 working days Estimated Delivery Date: 01-04-2024
Reference:
NK-9786057895073
Love4
Add to compare0
Add to wishlist
Alert me when price drops
Free shipping on your purchases of 450 TRY or more with UPS
Description
Son yıllarda giderek artan rekabet çerçevesinde pek çok şirket ve kuruluş, müşteri ve tüketicilere sunulan ürün ve hizmetlerle ilgili en değerli varlıklarından birinin marka olduğunun bilincindedir. Sunulan ürünlerin ve hizmetlerin çeşitlenmesi yanında sayısının da artması müşterilerin/tüketicilerin karar vermesini zorlaştırmaktadır. Karar vermeyi kolaylaştırmada, riski azaltmada ve beklentileri karşılamada güçlü bir markanın etkisi oldukça fazladır. Bu nedenle marka, üründen daha fazlasını ifade eden özelliğe sahiptir çünkü marka, belirli bir ürünün aynı ihtiyaca cevap vermek üzere tasarlanan diğer ürünlerden ayrılmasını sağlayan boyutlara sahiptir. Marka, aynı zamanda, düşünceleri, duyguları ve davranışları etkileyen, duygusal ve sembolik bir algıdır.
Markalar, firmalar için son derece büyük oranda değerli yasal mülkiyet sunmakta, tüketici davranışlarını etkileyebilmekte, alınıp satılabilmekte ve gelecek için istikrarlı gelir elde etme imkânı sunmaktadır. Bundan dolayı güçlü markalar inşa edilmesi, marka bilinirliğinin müşteri üzerinde markaya yönelik pazarlama faaliyetlerinin sonucu oluşan farklılaştırıcı etki olarak tanımlanabilen marka sermayesinin artırılması ve markaların başarılı bir şekilde yönetimi son derece önemlidir.
Bu kitabın temel amacı, marka sermayesini inşa etmek, ölçmek ve yönetmek için gerekli olan pazarlama programlarının ve etkinliklerinin tasarımı ve uygulanması konularında kapsamlı ve güncel bir uygulama fırsatı sağlamaktır. Pazarlama literatüründe son derece değerli bir yere sahip bu kitap sayesinde okuyucular, marka ile ilgili konulara derin ve küresel bir bakış açısı kazanma şansına da sahip olabilecektir. Kitap, hem temel marka ilkeleri hem de klasik ve çağdaş marka oluşturma uygulamalarıyla ilgilenen öğrencilere; pazarlama kararlarının marka performansı üzerindeki etkileri ile ilgili yöneticilere ve analistlere; marka imtiyazlarının uzun vadeli getirisi ve ürün veya hizmet portföyleri ile ilgilenen üst düzey yöneticilerin yanı sıra pazarlama stratejileri ve taktikleriyle ilgili yeni fikirleri öğrenmek isteyen herkese hitap etmektedir. Kitap, her biri pazarlama alanında çalışan başarılı akademisyenler tarafından özenli ve titiz çalışmanın sonucunda Türkçeye kazandırılmıştır. Tüm bölümler arasında anlatım, dil ve akış birliğinin sağlanması amacıyla çeviri üzerinde özenli bir çalışma yürütülmüştür. Bunun yanında daha önce Türkçe literatürde olmayan bazı sözcük ve kavramlar dilimize kazandırılmıştır. Bu eserin Türkçeye çevrilmesi, pazarlama ve marka alanında kaynakların zenginleşmesine de önemli ve değerli katkılarda bulunacaktır.
Read moreShow less
Product Details
NK-9786057895073

Data sheet

Publication Year
Mart, 2019
Number of pages
592
Number of Prints
4. Basımdan Çeviri
Dimensions
21,5x27,5
ISBN
978-605-7895-07-3
Reviews
No comments
5 other products in the same category:

Settings

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in