Click for more products.
No products were found.
Women
Men
Children
Personal Care
Home & Living
Mother & Baby
Electronic
Sports & Outdoor
Hobby, Gift & Art
Supermarket
×

PSİKOLOJİK DANIŞMA UYGULAMALARINDA ETİK ve STANDARTLAR / Standarts and Ethics for Counselling in Action

$1.37
Sold out
Notify me when available
Reference:
NK-9786051334561
Love1
Add to compare0
Add to wishlist
Alert me when price drops
Free shipping on your purchases of 450 TRY or more with UPS
Description
21. yüzyılda ülkemizde, Psikolojik Danışma ve Rehberlik uygulamaları farklı alanlarda hızla yaygınlaşırken, etik ile ilgili yaşantı birikimimiz ve bu alandaki etik sorunları tartışma geleneğimiz henüz oluşmuş değil ne yazık ki. İşte elinizdeki bu kaynak böyle bir gereksinimi dikkate alarak, İngiltere'de uzun bir geçmişe dayanan uygulamaların, ülkemizde PDR alanında etik kurallar ve standartların oluşmasına kılavuzluk etmesi düşüncesi ile literatürümüze kazandırılmıştır.
Psikolojik Danışma Uygulamalarında Etik ve Standartlar kitabı, bu alandaki lisans öğrencileri için bir DERS KİTABI, lisans üstü öğrencileri için bir KAYNAK KİTAP, alan uygulamacıları için bir EL KİTABI ve psikolojik danışma ve rehberlik alanı ile ilgili herkes için temel bir BAŞVURU KİTABI olmaya adaydır.
Kitap, bu alanda çalışanlara yaptıkları işi yeniden gözden geçirme fırsatı sunarak kendilerine "Yaptıklarım etiğe ne kadar uygun?”, “Nasıl davranmalıyım?" sorularını sorduracaktır. Kuşkusuz ki etik bizi mutlu etmez ama "insan" olmak için ona ihtiyacımız vardır.
Bu kitabın, etiği seven ve meslek yaşamına bu ilkelerin kılavuzluğunda devam etmeye çalışan tüm psikolojik danışmanlara, bu amaçla yetişen adaylara ve bu işi öğrenen-öğreten akademisyenlere yararlı olması ve alanın gelişimine katkı yapması beklenmektedir.
Read moreShow less
Product Details
NK-9786051334561

Data sheet

Publication Year
Şubat, 2013
Number of pages
253
Number of Prints
3. Basımdan Çeviri
Dimensions
16x23,5
ISBN
978-605-133-456-1
Reviews
No comments
5 other products in the same category:

Settings

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in