Click for more products.
No products were found.
Women
Men
Children
Personal Care
Home & Living
Mother & Baby
Electronic
Sports & Outdoor
Hobby, Gift & Art
Supermarket
×

Spor Diyeti

$7.51
1
In-Stock 999 Items
Delivery: 1 working days Estimated Delivery Date: 29-04-2024
Reference:
NK-9786254331343
Love1
Add to compare0
Add to wishlist
Free shipping on your purchases of 450 TRY or more with UPS
Description
Beslenme, diyet ve spor konularında insanların giderek bilinçlendiği günümüzde, bir o kadar da bilgi karmaşası yaşanmaktadır. Yaşamsal önem taşıyan bu konuların alanında uzman kişiler tarafından ele alınması, bireyin sağlığını etkilediği gibi toplum sağlığının korunmasına ve artırılmasına da katkı sağlamaktadır. Dr. Ahmet Tarık Ergüven’in detaylı açıklamaları ve yönlendirmeleri sayesinde doğru zamanda ve doğru miktarda su içmeyi öğrenerek kronik öksürüğünün üstesinden gelmiş biri olarak SPOR DİYETİ’nin profesyonel ya da amatör tüm sporcuları beslenme konusunda doğru yönlendireceğine, bunun yanı sıra bireyin ve toplumun sağlığına katkı sağlayacağına yürekten inanıyorum.
Dr. Aysel KAYA

Dr. Ahmet Tarık ERGÜVEN’in on yedi yıllık sektör tecrübesine ve Alman Spor Üniversitesi’nde Profesyonel Sporcu Beslenmesi alanında aldığı eğitimlere dayanan, bilimle uygulamanın bir çatı altında toplandığı SPOR DİYETİ farklı spor dalları ve farklı dönemler için farklı beslenme stratejileri sunmaktadır.
Yunanca kökenli bir kelime olan diyet “diaita=yaşam tarzı” kelimesinden gelmekte, diyetetik ise “doğru” beslenme ve yaşam tarzının bilimsel değerlendirilmesi olarak tanımlanmaktadır. Bu kitapta bahsedilen diyet kelimesi ise gerçek anlamında kullanılmıştır.
Profesyonel anlamda spor yapan bireyler ve beslenme konusunda üniversitede ya da diğer kurumlarda eğitim gören öğrenciler için uygulamalı bir kılavuz niteliği taşıyan SPOR DİYETİ’nin kendi etkinlik/çalışma alanınızda size ilham vermesini umuyoruz...
Read moreShow less
Product Details
NK-9786254331343

Data sheet

Publication Year
Aralık, 2021
Number of pages
248
Number of Prints
1. Baskı
Dimensions
15,5x21,5
ISBN
978-625-433-134-3
Reviews
No comments

Settings

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in