Click for more products.
No products were found.
Women
Men
Children
Personal Care
Home & Living
Mother & Baby
Electronic
Sports & Outdoor
Hobby, Gift & Art
Supermarket
×

Bitkisel Kaynaklardan Farmasötik Ürün Eldesi

$6.46
Sold out
There are not enough products in stock
Notify me when available
Reference:
NK-9786257932196
Love0
Add to compare0
Add to wishlist
Alert me when price drops
Free shipping on your purchases of 450 TRY or more with UPS
Description
Sağlığımız için vitaminlere ve minerallere ihtiyacımız vardır. Bu besin maddeleri yiyeceklerde doğal olarak bulunur. Ancak, yoğun yaşantımız düzenli olarak dengeli bir beslenmeye devam etmeyi zorlaştırmaktadır. Günlük aktivitelerimiz hububat, meyve, sebze ve diğer ürünlerden yeterince tüketmemize genellikle engel olmaktadır. Her gün alınan multivitamin ve mineral desteği, ihtiyacımız olan bütün besin maddelerini almamızı sağlamayabilir. Buna ek olarak vücudun ihtiyacı olan antioksidan maddeleri de günlük olarak yeterli miktarda alamamaktayız. Bunun için, fonksiyonel gıdalar ve bu gıdalardan elde edilen besin takviyeleri ile gerekli besin maddelerinin bir kısmı takviye edilebilmektedir.
Deve dikeni, içerdiği silimarin adı bir grup flavolignanın bulunmasıyla; kabak ise kukurbitasin adı verilen bileşiklerle birçok fitofarmasötik maddeler barındırmakta ve ülkemiz topraklarında kolaylıkla yetişebilmektedir. Silimarin, besin desteklerinin yanı sıral karaciğer rahatsızlıklarında; kukurbitasin ise sinüzit tedavisinde kullanılmaktadır.
Bu kitapta, hammadde olarak kolaylıkla temin edilen bu bitkilerden gerekli olan validasyon, standardizasyon ve formülasyon çalışmalarının sonucunda laboratuvar ölçekli üretilen farmasötik ürünler ele alınmıştır.
Read moreShow less
Product Details
NK-9786257932196

Data sheet

Writer
Derya Duran
Publication Year
Ocak, 2021
Number of pages
324
Number of Prints
2. Baskı
Dimensions
16x23,5
ISBN
978-625-7932-19-6
Reviews
No comments

Settings

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in