Click for more products.
No products were found.
Women
Men
Children
Personal Care
Home & Living
Mother & Baby
Electronic
Sports & Outdoor
Hobby, Gift & Art
Supermarket
×

Çocuk ve Ergenlerde Bilişsel Davranışçı Terapi Uygulamaları - I

$9.49
1
In-Stock 999 Items
Delivery: 1 working days Estimated Delivery Date: 29-04-2024
Reference:
NK-9786254277689
Love0
Add to compare0
Add to wishlist
Free shipping on your purchases of 450 TRY or more with UPS
Description
“Çocuk ve Ergenlerde Bilişsel Davranışçı Terapi Uygulamaları I” isimli bu kitap, çocuk ve ergenlerdeki klinik tanı düzeyindeki sorunlardan klinik olmayan sorunlara kadar yaygın görülen sorunların bilişsel ve davranışçı terapisini ele almaktadır. Kitapta, çocuk ve ergenlerde BDT uygulamalarının esasları, temel ilkeleri ile tekniklerin yanı sıra, çocuk ve ergen BDT'de değerlendirme ve formülasyon, ailenin terapideki rolü ve katılımı ile birlikte çeşitli sorun alanlarına yönelik kuramsal bilgi dışında olgu örneklerini ve uygulamaları içeren zengin bir içerik sizleri beklemektedir.
Bu kitap, çocuk ve ergen ruh sağlığı alanında büyük bir boşluğu dolduran kapsamlı bir uygulama rehberi niteliğindeki kaynaklardan birincisini oluşturmaktadır. Uzmanlar, çocuk ve ergenlerde karşılaştıkları birçok sorunun bilişsel davranışçı terapi uygulamalarına bu kitap kapsamında ulaşabileceklerdir. Kitap, çocuk ve ergenlerle çalışan ruh sağlığı uzmanlarının kütüphanesinde bulunması gereken bir uygulama rehberi işlevine sahiptir.
Bu kitabın yazarları, BDT alanında kuramsal, uygulama ve süpervizyon düzeyinde yüzlerce saati bulan eğitimler almış, alanla ilgili çalışmalar yapan, ulusal ve uluslararası düzeyde sertifiye olan yetkin ve nitelikli uzmanlardan oluşmaktadır.
Bu kitaptan; çocuk ve ergenlerle yakından çalışan, okul psikolojik danışmanları başta olmak üzere çocuk ve ergen psikiyatristleri, klinik psikologlar, psikologlar ve aile psikolojik danışmanları gibi ruh sağlığı alanında çalışan profesyonellerin yararlanmasının dışında akademisyenler için lisans ve yüksek lisans derslerinde kullanabilecekleri temel bir kaynak olacağı düşünülmektedir.
Read moreShow less
Product Details
NK-9786254277689

Data sheet

Writer
Aygül Tunç Aksan, Hakan Öğütlü, Mehmet Ali Yıldız, Meryem Kaşak, Mustafa Eşkisu, Reyhan Eskiyurt, Sinem Acar, Süleyman Çakıroğlu, Uğur Doğan, Umut Aydoğdu, Vahdet Görmez, Yusuf Oktay Atılgan, Zeynep Karataş
Publication Year
Aralık, 2022
Number of pages
372
Number of Prints
1. Baskı
Dimensions
16,5x24
ISBN
978-625-427-768-9
Reviews
No comments

Settings

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in