Click for more products.
No products were found.
Women
Men
Children
Personal Care
Home & Living
Mother & Baby
Electronic
Sports & Outdoor
Hobby, Gift & Art
Supermarket
×

Eğitim Kurumlarında Örgütsel Davranış Konuları II: Negatif Örgütsel Davranış

$6.60
1
In-Stock 999 Items
999 items in stock
Delivery: 1 working days Estimated Delivery Date: 20-05-2024
Close
Reference:
NK-9786254275586
Love0
Add to compare0
Add to wishlist
Alert me when price drops
Free shipping on your purchases of 450 TRY or more with UPS
Description
İnsanın hayatında derin izli davranış değişikliği oluşturan en önemli örgütler olan eğitim kurumları, diğer örgütlerden farklılaşmaktadır. Çünkü insanın temel kişilik özelliklerini farklılaştırabilmekte ve çağın gerektirdiği donatılara göre bu özellikleri zenginleştirerek kişinin hayatında kendine önemli bir yer edinebilmektedir. Eğitim kurumlarında başarılı bir yönetim yapısı, ast ve üstler arasındaki ilişkinin niteliği ve birbirlerini tanımalarına imkân veren örgütsel davranış konularının eğitim kurumlarına uygun örneklerle ele alınması ile mümkün olabilir.
İnsanlar, doğaları gereği sergiledikleri davranışlardan iyi yönde etkilenerek içinde bulundukları kurumda mutlu çalışarak verimliliği elde edebilir ya da tam tersi duygularla içinde bulundukları kuruma karşı aidiyetsizlik hissederek tatminsizlik yaşayabilirler. Bu sorun, örgütsel davranışın sadece pozitif yönünün ele alınması ile değil negatif yönünün de incelenmesi ile çözümlenebilir.
"Pozitif Örgütsel Davranış" ve "Negatif Örgütsel Davranış" alt başlıklarıyla iki cilt olarak siz okurlarımızın ve değerli araştırmacılarımızın kitaplıklarında yer alacak olan “Eğitim Kurumlarında Örgütsel Davranış” kitabımız; pozitif ve negatif örgütsel davranış konularının farklı içerik ve en yeni konularla, örnek olay ve konu sonu sorularıyla, eğitim kurumları ile özdeşleştirilmesiyle oluşturulmuştur. Özellikle lisansüstü eğitim süreci için baş ucu kaynak olma özelliğini sağlayan kitabımız, büyük özveri ile siz okurlarımıza ulaştırılmıştır.
Read moreShow less
Product Details
NK-9786254275586

Data sheet

Writer
Asiye Toker Gökçe, Ayşe Dönmez, Ceyhun Kavrayıcı, Ebru Oğuz Canol, Elif Ergün, Esen Altunay, Hayriye Sultan Tunç, İlknur Şentürk, Merve Uçar, Müyesser Ceylan, Püren Akçay, R. Şamil Tatık, Sibel Güven, Şenay Sezgin Nartgün
Publication Year
Aralık, 2022
Number of pages
260
Number of Prints
1. Baskı
Dimensions
16,5x24
ISBN
978-625-427-558-6
Reviews(1)
Overall rating
5
1 Review
Quality
(5)
Speed
(5)
Communication
(5)

Settings

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in