Click for more products.
No products were found.
Women
Men
Children
Personal Care
Home & Living
Mother & Baby
Electronic
Sports & Outdoor
Hobby, Gift & Art
Supermarket
×

Erken Çocuklukta FEN EĞİTİMİ VE UYGULAMALARI - Yalın Karmaşık Bilim - STEM Eğitimine Uygun

$6.52
Sold out
There are not enough products in stock
Notify me when available
Reference:
NK-9786050331783
Love0
Add to compare0
Add to wishlist
Alert me when price drops
Free shipping on your purchases of 450 TRY or more with UPS
Description
Çocuklar, içinde bulundukları doğaya karşı içten gelen bir merak duyar ve çevrelerinde olup biteni öğrenmek isterler. Bu kitap, çocukların merak duygusunu ve keşfetme arzusunu uyarmayı ve çocukların yaşadıkları dünya hakkında yeni şeyler öğrenmelerini desteklemeyi amaçlamaktadır. Hedef, gözlemler yoluyla çocukların zihninde karmaşık görünen olayları/olguları yalınlaştırarak onların evren hakkında konuşmalarını desteklemektir. Ayrıca kitapta yer alan etkinliklerin materyalleri kolay ulaşılabilir ve ucuz malzemelerdir. Böylece öğretmenler kitap rehberliğinde ana sınıflarında birer fen merkezi veya köşesi oluşturabilirler.
Bu kitap, çocukların sağlıklı bir şekilde büyüyebilmesi, gelişebilmesi ve öğrenmeye karşı olumlu tutumlar geliştirebilmesi için nitelikli bilişsel uyarıcıların, zengin dil etkileşimlerinin, olumlu sosyal ve duygusal deneyimlerin çocuklara sunulduğu ve çocukların bağımsızlığının desteklendiği bir çevrenin yaratılmasına zemin hazırlamak amacı ile tasarlanmıştır.
Ekonomik kalkınmanın temelini oluşturması beklenen çocukların daha nitelikli yetiştirilmesi ülke geleceği için önemlidir. Bu nedenle kitap, STEM eğitiminin doğasına uygun olarak bilimsel sorgulamayı temeline alan bütünsel bir bakış açısı ile hazırlanmıştır. Kitabın birinci bölümünde yer alan teorik çerçeve öğretmen adayları, öğretmenler ve ebeveynler için bir rehber niteliğindedir. Kitabın ikinci bölümü çocukların, ebeveynlerin rehberliğinde evde, sınıfta, açık havada veya uygun diğer ortamlarda rahatlıkla gerçekleştirebilecekleri eğlenceli bilim etkinliklerini içermektedir. Tüm etkinlikleri Yalın Karmaşık Bilim çatısı altında toplamamızın nedeni, bilimin karmaşık algılanan konularının basitleştirilmeden, sade, bilimin doğasına uygun ve anlaşılır şekilde aktarılma çabasıdır.
Read moreShow less
Product Details
NK-9786050331783

Data sheet

Writer
Ayşe Oğuz Ünver, Sertaç Arabacıoğlu, Hasan Zühtü Okulu
Publication Year
Şubat, 2020
Number of pages
208
Number of Prints
1. Baskı
Dimensions
21x29,7
ISBN
978-605-033-178-3
Reviews
No comments

Settings

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in