Click for more products.
No products were found.
Women
Men
Children
Personal Care
Home & Living
Mother & Baby
Electronic
Sports & Outdoor
Hobby, Gift & Art
Supermarket
×

Hava Yolu İşletmelerinde Meteoroloji Kaynaklı Divertlerin Yönetim Stratejileri

$9.99
1
In-Stock 999 Items
Delivery: 1 working days Estimated Delivery Date: 30-04-2024
Reference:
NK-9786253986810
Love0
Add to compare0
Add to wishlist
Free shipping on your purchases of 450 TRY or more with UPS
Description
Dünyayı dolaşmayı sağlayan hava yolu; uzun mesafeleri, hızlı ve güvenli bir şekilde seyahat etme imkânı sunar. İş, turizm, ticaret ve eğitim gibi alanlarda yaygınlaşan uçuşlar sayesinde insanlar; farklı kültürleri, gelenekleri ve yaşam tarzlarını keşfedebilmektedir. Ayrıca uçaklar; bakım, denetim ve acil durum yönetimi gibi birçok işlevi yerine getirmektedir. İşletmelerin ticaret hacminde, ekonomik büyüme için gerekli olan harcama ve seyahatlerin artmasında ve küresel ekonomik bağların güçlenmesinde hava uçuşları da önemli rol oynamaktadır.
Hava taşımacılığı pilotları, dünyanın herhangi bir yerinde faaliyet göstermek zorundadır; bu nedenle uçuş emniyeti ve güvenliği her şeyden önemlidir. Hava durumunun uçuş sonuçları üzerinde büyük etkisi vardır. Basınç, yoğunluk ve kararlılık, bulut oluşumu ve yağış, gök gürültülü fırtınalar, buzlanma, rüzgâr kesme ve türbülans gibi havacılığa yönelik meteorolojik tehlikeler, uçuşun ilk günlerinden beri gerekli olmuştur ve bu konular, günümüz pilotlarının öğrenme hedefleri arasındadır. Meteorolojinin önemi ortaya çıkmıştır ve araştırmalar, divertin nedenlerinden birinin öncelikle hava durumu olduğunu göstermiştir. Divertler, hava yolları için ek maliyetleri temsil eder.
Bu kitabın amacı; meteorolojinin hava yolu işletmelerinde gider maliyeleri içinde divertlerin en çok katkıda bulunanlardan biri olduğunu göstermek ve bu konudaki bilgi ve deneyimleri okuyucu ile paylaşmaktır.
Büyük Önder Atatürk'ün dediği gibi "İstikbal, göklerdedir".
Read moreShow less
Product Details
NK-9786253986810

Data sheet

Writer
Ahmet Selim Süzer
Publication Year
Eylül, 2023
Number of pages
316
Number of Prints
1. Baskı
Dimensions
16,5x24
ISBN
978-625-398-681-0
Reviews
No comments

Settings

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in