Click for more products.
No products were found.
Women
Men
Children
Personal Care
Home & Living
Mother & Baby
Electronic
Sports & Outdoor
Hobby, Gift & Art
Supermarket
×

Klasik Fiziksel ve Göreceli Mekanik

$1.79
Sold out
There are not enough products in stock
Notify me when available
Reference:
NK-9786254060717
Love0
Add to compare0
Add to wishlist
Alert me when price drops
Free shipping on your purchases of 450 TRY or more with UPS
Description
Newton mekaniği ve göreceli mekaniğin temel kavramları belli ölçüler içinde verilmektedir. Konular işlenirken oldukça kısa ve kolay anlaşılabilir bir biçimde verilmeye özen gösterildi. Çok ayrıntıya girildikçe özden uzaklaşılacağı, bir konu çok ayrıntılı anlatıldığı zaman asıl noktaları yakalamanın güç olacağı ilkesi ve deneyimi göz önüne bulunduruldu. Okuyucu kısa ve temel bilgileri iyice anladığı zaman daha güç ve karmaşık problemleri zorlanmadan çözebilme olanağını ve becerisini elde edecektir. Konular işlenirken daha çok vektör ve diferansiyel yöntemler kullanıldı. Olabildiğince Türkçe terimler kullanılmaya çalışıldı. Konuların verilişinde pedagojik bir sıra da gözetildi. Çok sayıda çözülmüş örnek ve çözülecek alıştırmalar verildi. Kitap başlıca şu bölümleri içermektedir:
Giriş; Mekaniğin temel kavramları; Düzgün kuvvet alanında hareket; Harmonik hareket; Merkezsel kuvvet alanında hareket; Hareketli konsayı düzenimlerinde hareket; Katı cisimlerin hareketi; Parçalanma, çarpışma ve saçılmalar; Göreceli mekanik ilkeleri; Göreceli mekanik kuramı; Matematiksel ekler.
Bu kitabın kendi alanında bir boşluğu dolduracağına inanılmaktadır. Özellikle lisans ve lisansüstü fizik ve mühendislik öğrencilerine, araştırmacılara ve Türkçe kaynak sıkıntısı çeken başka okuyuculara çok yararlı olacaktır.
Read moreShow less
Product Details
NK-9786254060717

Data sheet

Writer
H. Hüseyin Erbil
Publication Year
Haziran, 2020
Number of pages
436
Number of Prints
1. Baskı
Dimensions
16x23,5
ISBN
978-625-406-071-7
Reviews
No comments

Settings

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in