Click for more products.
No products were found.
Women
Men
Children
Personal Care
Home & Living
Mother & Baby
Electronic
Sports & Outdoor
Hobby, Gift & Art
Supermarket
×

Lojistikte Farklı Yaklaşımlar

$4.72
Sold out
There are not enough products in stock
Notify me when available
Close
Reference:
NK-9786257296816
Love0
Add to compare0
Add to wishlist
Alert me when price drops
Free shipping on your purchases of 450 TRY or more with UPS
Description
Küreselleşen dünya ekonomisinde her geçen gün önemi artan lojistik ve ilişkili aktiviteler, hayatın her alanını kapsadığı gibi disiplinler arası entegrasyonunu da her geçen gün arttırmaktadır. Firmaların yönetsel ve finansal anlamda rekabet avantajı sağlamasında anahtar bir rolü olan lojistik ile küresel ticarette uygulanan aktiviteler hayatın her alanını kapsayan bütün disiplinlerle doğrudan veya dolaylı olarak ilgilidir. Lojistik sektörüne yönelen ilgi, 2019 sonunda başlayan küresel salgının tüm dünyada kendini hissettirmesiyle hızlı bir yükseliş trendi yakalamayı başarmıştır.
Lojistiğin yönetim, pazarlama, bilgi teknolojileri, optimizasyon, bulanık mantık ve karar teknikleri gibi farklı alanlarla ilgisini teorik ve uygulamalı olarak ele aldığımız bu kitapta İşletmecilik Açısından Sürdürülebilirlik, Lojistik Operasyonlarda Uygulanan Güncel Bilgi Teknolojileri, Pazarlama Lojistiği, Lojistik Sistemlerde Optimizasyon Teknikleri, Çok Kriterli Karar Yöntemlerinin Lojistik Yönetimindeki Yeri, Bulanık Yaklaşımın Lojistikte Kullanımı ve son olarak Lojistik Yönetiminde Moora Tabanlı Kurumsal Sürdürülebilirlik Yaklaşımı ile Yeşil Tedarikçilerin Seçimi konu başlıkları ele alınmıştır.
Güncel bir bakış açısıyla hazırlanan bu kitabın alanda çalışan akademisyenlere, öğrencilerimize ve konu ile ilgili yeni yaklaşımları takip etmek isteyen tüm okurlarımıza ışık tutacağını umuyoruz.
Read moreShow less
Product Details
NK-9786257296816

Data sheet

Writer
Candide Çulhaloğlu Uludağ, Filiz Mutlu Yıldırım, Gizem Temelcan, Gonca Reyhan Akkartal, Hülya Başeğmez, Osman Özdemir, Tutku Tuncalı Yaman
Publication Year
Şubat, 2021
Number of pages
162
Number of Prints
1. Baskı
Dimensions
16x23,5
ISBN
978-625-7296-81-6
Reviews
No comments

Settings

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in