Click for more products.
No products were found.
Women
Men
Children
Personal Care
Home & Living
Mother & Baby
Electronic
Sports & Outdoor
Hobby, Gift & Art
Supermarket
×

PSİKOLOJİK DANIŞMA VE PSİKOTERAPİ KURAMLARI VE UYGULAMALARI - Farklı Kültürlere ve Bağlamlara Uygunluğu / Theories and

$16.11
1
In-Stock 999 Items
Delivery: 1 working days Estimated Delivery Date: 06-05-2024
Reference:
NK-9786254175404
Love0
Add to compare0
Add to wishlist
Free shipping on your purchases of 450 TRY or more with UPS
Description
Psikolojik Danışma ve Psikoterapi Kuramları ve Uygulamaları, öğrencilere bireyle psikolojik danışma ve aile danışmanlığında çeşitli terapötik yaklaşımları uygulamak için gereken temel bilgileri sağlamaktadır. Dinamik yazar ekibi, kuramları, her kuramı destekleyecek kanıtlar da dahil olmak üzere çok kültürlülük ve sosyal adalet merceğinden sunmaktadır. Öğrenciler; filmlerden, televizyon programlarından, gazete makalelerinden ve kitapta baştan sona sunulan farklı kaynaklardan resimler ve ilgili örnekler aracılığıyla bölüm kavramlarını öğrenme fırsatı bulabileceklerdir.
Meksikalı Amerikalı göçmen bir aileye odaklanan ve kitap boyunca devam eden bir vaka, her bölümde farklı teorik merceklerle incelenmekte, kuramlar arasındaki farklılıkların yanı sıra kuramların çok kültürlü uygulamalar noktasında benzerliklerini de göstermektedir.
Her bölümdeki ikinci özgün vaka, öğrencilerin terapötik dinamikleri kavramsallaştırmalarını sağlamakta ve çeşitli müdahale becerilerini genişletmeyi amaçlamaktadır.
Kitap, etikle ilgili olarak bölümlerde yer verilen başlıkların dışında, Amerikan Psikolojik Danışma Derneği ve Amerikan Psikoloji Derneğinin etik kurallarının birçok örnekle birlikte tartışıldığı bir bölümü de içermektedir.
Önemli teorisyen ve uygulayıcıların biyografileri ise öğrencileri etkili bir hikâye anlatımı yaklaşımıyla her kuramsal bölümünün içine çekmeyi amaçlamaktadır.
Read moreShow less
Product Details
NK-9786254175404

Data sheet

Writer
Earl J. Ginter, Gargi Roysircar, Lawrence H. Gerstein
Publication Year
Eylül, 2022
Number of pages
600
Number of Prints
1. Baskı
Dimensions
19,5x24
ISBN
978-625-417-540-4
Reviews
No comments

Settings

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in