Click for more products.
No products were found.
Women
Men
Children
Personal Care
Home & Living
Mother & Baby
Electronic
Sports & Outdoor
Hobby, Gift & Art
Supermarket
×

ROMATOLOJİDE Doğru Tanı İçin Klinik ve Laboratuvar Rehberi

325.44 ₺
Sold out
There are not enough products in stock
Notify me when available
You will get 6.51 ₺ in reward when purchase 1 of this product. The reward can be used to pay for your next orders, converted into voucher code or withdrawn to your bank account.
Close
Reference:
NK-9786052065266
Love0
Add to compare0
Add to wishlist
Alert me when price drops
Free shipping on your purchases of 450 TRY or more with UPS
Description
Romatolojik hastalıklar lokal ya da sistemik olarak kas iskelet sistemini etkileyerek iş gücü kaybına neden olabilen ve hatta hayatı tehdit edebilen hastalıklardır. Bu hastalıkların doğru ve zamanında tanınması hem hastanın uğrayabileceği organ fonksiyonu kayıplarını hem de maddi kayıpları azaltacaktır. Romatolojik hastalıkların tanısı önce hastanın detaylı öyküsünün alınması, daha sonra detaylı fizik bakısının yapılması ve gerekli ise uygun tetkiklerin yapılması ile konmaktadır. Bu basamakların atlanarak sadece tetkikler ile hastanın değerlendirilmesi hem tanının konması hem de tedavi sürecinde aksamalara yol açacaktır. Hasta sadece tetkiklerden ibaret değildir, doğru tanı için hastanın dinlenmesi ve muayenesi gereklidir.
Bu kitap, romatoloji polikliniğine başvuran hastaların doğru değerlendirilmesi, fizik muayenelerinin uygun şekilde yapılması, gerekli olan tetkiklerin istenmesi ve elde edilen bulguların doğru yorumlanması konusunda romatoloji eğitimi almakta olan öğrenci, asistan ve kas-iskeleti hastalıkları alanında hizmet veren hekimlere rehberlik etmesi amacıyla yazılmıştır.
Read moreShow less
Product Details
NK-9786052065266

Data sheet

Writer
Mehmet Soy, Engin Türkmen
Publication Year
Mart, 2020
Number of pages
296
Number of Prints
1. Baskı
Dimensions
16,5x24
ISBN
978-605-2065-26-6
Reviews
No comments

Settings

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in