Click for more products.
No products were found.
Women
Men
Children
Personal Care
Home & Living
Mother & Baby
Electronic
Sports & Outdoor
Hobby, Gift & Art
Supermarket
×

Tüketici Tipolojileri

$6.48
1
In-Stock 999 Items
999 items in stock
Delivery: 1 working days Estimated Delivery Date: 17-06-2024
You will get $0.13 in reward when purchase 1 of this product. The reward can be used to pay for your next orders, converted into voucher code or withdrawn to your bank account.
Close
Reference:
NK-9786253980849
Love4
Add to compare0
Add to wishlist
Alert me when price drops
Free shipping on your purchases of 450 TRY or more with UPS
Description
Bu kitapta, geleneksel pazarlama yazınında yer alan çeşitli tüketici tipolojileri yanında iş dünyası ve toplumsal yaşamda ortaya çıkan değişiklikler ve gelişmeler ışığında öne çıkan güncel ve yeni tüketici tipolojilerinden bazıları ele alınmaktadır. Burada amaç, pazarlama ve tüketici davranışları yazınında yaygın olarak gündem bulan bu tüketici tipolojilerine yönelik daha fazla bilgi kaynağı sunarak araştırmacılara, akademisyenlere ve konuyla ilgilenenlere yol gösterici ve yardımcı olmaktır. İlgili bölümlerden de görüleceği üzere tüketim olgusu günümüz toplumunda önemli bir boşluğu doldurmakta ve toplumsal yaşamın şekillenmesinde kritik bir önem arz etmektedir. Bu kitapta ele alınan tüketici tipolojileri ve tüketim davranışları, tüketim olgusunu ve insan yaşamındaki yerini anlamak ve anlatmakta sadece belli bir kısma projeksiyon tutmaktadır. O sebeple burada yer alan bölümler tüketim olgusunun günümüzdeki önemini anlatmada bizlere ip uçları sunmaktadır.
Read moreShow less
Product Details
NK-9786253980849

Data sheet

Writer
Aykut Yılmaz, Burçak Başak Yiğit, Derya Fatma Biçer, Didem Demir, Eda Kutlu, Gülay Keskin, Kürşad Özkaynar, Murat Toksarı, Ömer Sezai Aykaç, Remzi Altunışık, Seda Gökdemir Ekici, Selçuk Yasin Yıldız, Senem Ergan, Tarık Yolcu, Vildan Güneş
Publication Year
Aralık, 2022
Number of pages
272
Number of Prints
1. Baskı
Dimensions
16,5x24
ISBN
978-625-398-084-9
Reviews
No comments

Settings

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in