Click for more products.
No products were found.
Women
Men
Children
Personal Care
Home & Living
Mother & Baby
Electronic
Sports & Outdoor
Hobby, Gift & Art
Supermarket
×

ULUSLARARASI HAVACILIĞIN TEMELLERİ - Fundamentals of International Aviation

$11.02
1
In-Stock 999 Items
Delivery: 1 working days Estimated Delivery Date: 29-04-2024
Reference:
NK-9786050331134
Love4
Add to compare0
Add to wishlist
Free shipping on your purchases of 450 TRY or more with UPS
Description
Uluslararası Havacılık, küresel ekonomimiz ve yaşam tarzlarımız için çok önemli olan, büyük ve karmaşık bir endüstridir.
Uluslararası Havacılığın Temelleri, yeni nesil havacılık profesyonelleri için tasarlanan havacılık eğitimine geleneksel yaklaşımları ters yüz etmektedir. Kitap, bir ülkede var olan kariyere odaklanmak yerine, havacılık endüstrisinde birbirine bağlı tüm profesyonel gruplara geniş bir bakış açısı ile küresel boyutta tanıtım yapmak amaçlı olarak tasarlanmıştır. Bu nedenle, mevcut havacılık kariyerlerinin hepsine uygun, temel bir kaynaktır (Havacılık kuralları düzenleyicileri, bakım mühendisleri, pilotlar, kabin içi uçuş görevlileri, hava yolu yöneticileri, uçuş harekat uzmanları, hava trafik kontrolörleri, havaalanı yöneticileri ve diğerleri…).
Bu kitabın her bölümü, hava hukukundan operasyonlara, güvenlikten radyo kontrollü hava araçlarına (drone’lar) kadar, havacılık endüstrisinin tüm kesitlerine farklı bir bakış açısı ile yaklaşmaktadır. Bunun yanı sıra, bölümlerin içeriklerine uygun olay çalışmalarının (havacılık kazaları) bulunduğu metinlerin içine öğrenim araçları da ayrıca eklenmiştir.
Kitabımız, gelecek kuşakların ilgi alanlarına ve isteklerine en uygun olan kariyer yolunu seçerlerken, kendilerine destek verebilecek nitelikte ve havacılık endüstrisi bilinci temelinin oluşmasına yardımcı olacak bir şekilde hazırlanmıştır.
Bu kaynak aynı zamanda, sektördeki mevcut profesyonellere, uluslararası havacılığın zengin ve çeşitli dokusunu oluşturan, birbirine bağlı birçok profesyonel grup arasındaki güncel uygulamalar ve zorluklar hakkında zenginleştirilmiş bir anlayışı da beraberinde sunmaktadır.
Read moreShow less
Product Details
NK-9786050331134

Data sheet

Writer
Suzanne K. Kearns
Publication Year
Ocak, 2020
Number of pages
392
Number of Prints
1. Basımdan Çeviri
Dimensions
17x24
ISBN
978-605-033-113-4
Reviews
No comments

Settings

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in