Click for more products.
No products were found.
Women
Men
Children
Personal Care
Home & Living
Mother & Baby
Electronic
Sports & Outdoor
Hobby, Gift & Art
Supermarket
×

Yerel Seçimlerde Siyasal İletişim

$5.35
1
In-Stock 999 Items
Delivery: 1 working days Estimated Delivery Date: 30-04-2024
Reference:
NK-9786257296915
Love0
Add to compare0
Add to wishlist
Free shipping on your purchases of 450 TRY or more with UPS
Description
Siyasal iletişim, iletişim çalışmalarının merkezinde yer almasının yanı sıra üzerinde yoğun bir şekilde araştırmaların yürütüldüğü, her geçen gün önemi ve değeri artan bir alandır. Demokrasinin gelişmesiyle birlikte siyasal iletişim faaliyetleri daha fazla önem kazanmıştır. Bu durum, siyasal iletişim üzerine yapılan çalışmalarda da kendini göstermiştir. Siyasal iletişim bağlamında gerçekleştirilen faaliyet ve uygulamaların niteliği, bu faaliyetlerin seçmen davranışına etkisi gibi hususlarda yapılan çalışmalar yoğunluk kazanmıştır.
Siyasal iletişim çerçevesinde yapılan çalışmalar genellikle genel seçimler düzeyinde yoğunlaşmış, yerel seçimler üzerine yapılan çalışmalar daha sınırlı sayıda kalmıştır. Özellikle yerel seçimlerde gerçekleştirilen siyasal iletişim faaliyetlerini bütüncül bir yaklaşımla inceleyen çalışmalar, literatürde nadir olarak görülmektedir.
Bu kitap, yerel seçimlerde siyasal iletişimi bütüncül bir yaklaşımla ele almaktadır. Yerel seçimlerde siyasal iletişime ilişkin kuramsal değerlendirme ile Türkiye'de yerel seçimlerin tarihsel sürecine ve bu süreçte yapılan yerel seçimlerin kampanyalarının analizine ilişkin değerlendirmelerin ardından 2019 Yerel Seçimlerinde Türkiye'nin altı bölgesinde gerçekleştirilen yerel seçim kampanyaları ayrıntılı bir şekilde analiz edilmiştir.
Read moreShow less
Product Details
NK-9786257296915

Data sheet

Writer
Adem Doğan
Publication Year
Aralık, 2020
Number of pages
222
Number of Prints
1. Baskı
Dimensions
16x23,5
ISBN
978-625-7296-91-5
Reviews
No comments

Settings

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in