Click for more products.
No products were found.
Women
Men
Children
Personal Care
Home & Living
Mother & Baby
Electronic
Sports & Outdoor
Hobby, Gift & Art
Supermarket
×

Beden Eğitimi ve Spor Öğretiminde ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİ VE MATERYAL TASARIMI

zł27.85
Sold out
There are not enough products in stock
Notify me when available
You will get zł0.56 in reward when purchase 1 of this product. The reward can be used to pay for your next orders, converted into voucher code or withdrawn to your bank account.
Close
Reference:
NK-9786051336435
Love0
Add to compare0
Add to wishlist
Alert me when price drops
Free shipping on your purchases of 450 TRY or more with UPS
Description
Beden eğitimi ve spor öğretiminde, öğretme-öğrenme sürecinin temel yapı taşlarından biri de araç gereç ve materyallerdir. Araç gereç ve materyaller öğretme-öğrenme sürecini desteklemek, öğrenmeyi daha kalıcı hâle getirmek, kazanımlara ulaşmayı kolaylaştırmak ve etkinliklerin içeriğini zenginleştirerek öğrenci ilgi ve tutumunu artırmak amacıyla sürece katılırlar.
Eğitim fakültelerinde olduğu gibi beden eğitimi ve spor yüksekokullarında da “Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı” dersi bulunmaktadır. Bu ders için hazırlanan kaynak kitapların tamamına yakını daha çok kuramsal alana dönük teknoloji araç gereçlerinin kullanımına yönelik olarak hazırlanmışlardır. Araç gereç ve materyal tasarımı ile ilgili bölümler ise beden eğitimi ve spor öğretiminin hareket eğitimi alanını çok fazla ilgilendirmemekte, sadece rehberlik etme düzeyi ile sınırlı kalmaktadır. “Beden Eğitimi ve Spor Öğretiminde Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı” başlığı ile hazırlanan bu kitap, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencilerine kaynak kitap oluşturulurken beden eğitimi öğretmenlerine araç gereç seçimi ile materyal tasarlama, geliştirme ve kullanımı konularında seçenekler sunulmaktadır.
Read moreShow less
Product Details
NK-9786051336435

Data sheet

Writer
Ali Demirci
Publication Year
Kasım, 2022
Number of pages
310
Number of Prints
2. Basım
Dimensions
16,5x24
ISBN
978-605-133-643-5
Reviews
No comments
5 other products in the same category:

Settings

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in