Click for more products.
No products were found.
Women
Men
Children
Personal Care
Home & Living
Mother & Baby
Electronic
Sports & Outdoor
Hobby, Gift & Art
Supermarket
×

Yaratıcı Drama ile ANNE-BABA EĞİTİMİ Uygulama Rehberi

$9.99
1
In-Stock 999 Items
Delivery: 1 working days Estimated Delivery Date: 30-04-2024
Reference:
NK-9786053201991
Love0
Add to compare0
Add to wishlist
Free shipping on your purchases of 450 TRY or more with UPS
Description
Günümüzde çeşitli eğitim ve öğretim kurumlarında çocuk ve ergenlerle çalışan ve değişen yaşam koşullarının zorlayıcı etkisi altında giderek daha da büyüyen bir sorunlar yumağı hâline gelen anne-baba-çocuk ilişkisinin geliştirilmesine yönelik eğitim programları düzenleyen psikolojik danışmanların anne-baba eğitimlerinde kullanabilecekleri kaynaklar sınırlıdır.
Bu kitapta, psikolojik danışmanların anne-baba eğitiminde yararlanabilecekleri yaratıcı drama yöntemi kullanılarak oluşturulmuş, yarı yapılandırılmış bir anne-baba eğitim programı bulunmaktadır.
Anne-baba eğitiminin giderek artan önemi doğrultusunda bu kitabın psikolojik danışmanlar için bir “Anne-Baba Eğitim Programı Uygulama Rehberi” olması amaçlanmıştır. Öncelikle, rehberlik ve psikolojik danışma hizmetleri, yetişkin eğitimi, anne-baba-çocuk ilişkisi ve yaratıcı drama konularında kuramsal bilgilere yer verilmiştir. Bununla birlikte 8 oturumdan oluşan ve içeriğinde iletişim, iletişim engelleri, dinleme, anne-baba tutumları, çatışma, öfke gibi konuların işlendiği bir “Anne-Baba Eğitim Programı” bulunmaktadır. Ayrıca eğitim programı içinde çeşitli bilgi notları, öyküler ve şiirlere yer verilerek eğitim sürecinin zenginleştirilmesi amaçlanmıştır.
Okurlarına ve anne-baba eğitim programı uygulayıcılarına hem yol göstermeyi hem de fikir vermeyi amaçlayan bu kitabın yeni basımının; öğrenme ve öğretme yolculuğu hiç bitmeyen psikolojik danışmanların mesleki çalışmalarına katkı sağlaması dileğiyle...
Read moreShow less
Product Details
NK-9786053201991

Data sheet

Writer
Ayten Şahin Karapınar
Publication Year
Eylül, 2015
Number of pages
370
Number of Prints
2. Baskı
Dimensions
19,5x27,5
ISBN
978-605-320-199-1
Reviews
No comments
5 other products in the same category:

Settings

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in