Click for more products.
No products were found.
Women
Men
Children
Personal Care
Home & Living
Mother & Baby
Electronic
Sports & Outdoor
Hobby, Gift & Art
Supermarket
×

505 Tek Boynuzlu Atın Gökkuşağı Salonu

$80.40
1
Last items 1 Item
Delivery: 1 working days Estimated Delivery Date: 30-04-2024
Reference:
- 505-10666
Love0
Add to compare0
Add to wishlist
Free shipping on your purchases of 450 TRY or more with UPS
Description

Ürün Detayları

Polly Pocket Tek Boynuzlu Atın Gökkuşağı Salonu


Ürün Açıklaması

Hem saç tasarımı büstü hem de oyun seti olarak kullanılabilen 2'si 1 arada Polly Pocket™ Tek Boynuzlu Atın Güzellik Salonu ile eğlence hiç bitmez! Çocuklar ayrıca gökkuşağı şeklindeki taşıma sapını kullanarak oyun eğlencesini gittikleri her yere götürebilir. Kompakt tek boynuzlu atın dış kısmında, çocukların sete dahil aksesuarlarla şekillendirebileceği yumuşak saç bulunur. İç kısımdaki çok katlı oyun setinde ise iki mini bebek, salon ve dönen yıldız, ay şeklinde salıncak ve hareketli podyum gibi aktiviteler vardır. Bazıları Çıkar ve Değiştir™ özellikli 20'den fazla parça, hikaye anlatımını teşvik eder. Çocuklar bir yere giderken oyun setini kapatıp eşyalarıyla birlikte taşıyabilir. Eğlenceli aktivitelerle dolu bu taşınabilir Polly Pocket™ oyun seti, 4 yaş ve üzeri çocuklar için harika bir hediyedir. Renkler ve süslemeler çeşitlilik gösterebilir.

Dış kısmı saç tasarımı büstü, iç kısmı ise 3 katlı oyun seti olan Polly Pocket™ Tek Boynuzlu Atın Güzellik Salonu, 2'si 1 arada oyun deneyimi sunar.

Çocuklar sete dahil tarakla tek boynuzlu atın yumuşak saçını tarayabilir ve biri kurdeleli, diğeri renkli iki saç tokasını kendi saçlarına da takabilir.

Üç katlı iç kısımda keyifli bir spa günü geçirin! Tek boynuzlu atın bakımı yapılırken Polly™ ve arkadaşları da güzel vakit geçirir, aynada kendilerine bakabilir ve hareketli podyumda yürüyebilir.

Çocuklar dönen zemin, hareketli podyum, yıldız şeklindeki sahne, gökkuşağı renkli tahterevalli ve ay şeklindeki salıncak ile daha fazla maceraya atılabilir.

25'ten fazla aksesuar, eğlenceli hikayelere ilham verir. Parçalardan bazıları Çıkar ve Değiştir™ özelliklidir.

Çocuklar kolayca seti kapatıp parçaları içinde saklayabilir ve gökkuşağı şeklindeki taşıma sapıyla yanlarında taşıyabilir.

Aksiyonla dolu kompakt 2'si 1 arada Polly Pocket™ oyun seti, 4 yaş ve üzeri çocuklar için harika bir hediyedir.

Read moreShow less
Product Details
- 505-10666
Reviews
No comments
5 other products in the same category:

Settings

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in