Click for more products.
No products were found.
Women
Men
Children
Personal Care
Home & Living
Mother & Baby
Electronic
Sports & Outdoor
Hobby, Gift & Art
Supermarket
×

EGZERSİZ FİZYOLOJİSİ - LABORATUVAR EL KİTABI - Exercise Physiology - Laboratory Manual

$9.99
1
In-Stock 999 Items
Delivery: 1 working days Estimated Delivery Date: 29-04-2024
Reference:
NK-9786051336589
Love0
Add to compare0
Add to wishlist
Free shipping on your purchases of 450 TRY or more with UPS
Description
Egzersiz Fizyolojisi Laboratuvar kılavuzunun altıncı baskısı Egzersiz Fizyolojisi alanına ilgi duyan öğretim elemanları ve öğrencilerin pratik laboratuvar deneyimleri için kapsamlı bir kaynaktır. Kılavuz, kas gücü, anaerobik ve aerobik uygunluk, dolaşım ve solunum işlevleri, esneklik ve beden kompozisyonunun ölçümü ve değerlendirilmesi, konularında bilgiler vermektedir. Her bölüm, ölçüm yöntemleriyle ilgili temel ayrıntıları, güncel yayınlanmış karşılaştırılabilir verileri, sonuçlar ve tartışma bölümlerini içeren bir araştırma formatında yazılmıştır. Her bölümün sonunda laboratuvar ödev formları doldurularak bölümle ilgili bilgilerin gözden geçirilmesini ve kavranmasını sağlayacaktır. Laboratuvar sonuç formları öğrencileri toplanan verileri hesaplama ve değerlendirme konusunda yönlendirecektir. Egzersiz fizyolojisi laboratuvarı kılavuzu, laboratuvar dışında bir ders kitabı olarak da kullanılabilir.
Bu kılavuz laboratuvar deneyimleriyle aynı zamanda egzersiz fizyolojisi dersi için yardımcı bir ders kitabı olarak da faydalı olabilecektir.
Sonuç olarak, kondisyonel özelliklerin ölçümü ve değerlendirilmesi ve antrenman reçetesi ile diğer kinesiyoloji dersleri için de yararlı bir başvuru kaynağıdır. Bu laboratuvar kılavuzu fizyoloji alanında laboratuvar ve alan testleri deneyimlerini, temel ölçme ve değerlendirme becerilerini, öğretmek için temel öğrenme prensiplerine göre tasarlanmıştır.
Read moreShow less
Product Details
NK-9786051336589

Data sheet

Writer
William C. BEAM, Gene M. ADAMS, McGraw-Hill
Publication Year
Aralık, 2013
Number of pages
320
Number of Prints
6. Baskıdan Çeviri
Dimensions
21,5x27,5
ISBN
978-605-133-658-9
Reviews
No comments
5 other products in the same category:

Settings

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in