Click for more products.
No products were found.
Women
Men
Children
Personal Care
Home & Living
Mother & Baby
Electronic
Sports & Outdoor
Hobby, Gift & Art
Supermarket
×

Hemşirelik ve Sağlık Meslek Okulları İçin FİZYOLOJİ Klinik Uygulamaya Yönelik

$7.25
1
In-Stock 999 Items
Delivery: 1 working days Estimated Delivery Date: 29-04-2024
Reference:
NK-9786053203247
Love0
Add to compare0
Add to wishlist
Free shipping on your purchases of 450 TRY or more with UPS
Description
“Hemşirelik ve Sağlık Meslek Okulları İçin Fizyoloji” ismiyle basılan bu kitap; hücreden başlayıp bütün sistemlerin, fetüs ve yeni doğanın fizyolojisinin, sıvı elektrolit dengesinin sade ve akıcı bir dille anlatıldığı 12 bölümden oluşmaktadır. Her bölümde, sistemin fizyolojisinin şekil ve çizimlerle açıklanmasının yanı sıra normalden sapma durumlarına yönelik klinik örnekler de verilmiştir.
Bu kitap, lisansüstü eğitim için de kaynak olabilecek niteliktedir. Kompleks konuları içeren fizyopatoloji dersinin yanı sıra iç ve cerrahi, kadın hastalıkları ve doğum, pediatri hemşireliği gibi uzmanlık alanlarının konularına ilişkin temel bilgileri içermektedir. Alanlarında uzman olan yazarlar tarafından yaklaşık üç yıl gibi bir sürede hazırlanan bu kitabın bir diğer önemli özelliği, fizyolojinin klinik ve uygulama alanlarında nasıl kullanılabileceğine yönelik pratik bilgiler içermesidir. Bu amaçla güncel kaynaklar ışığında, klinik uygulamalarda önemli olan özellikler kutucukların içine alınarak vurgulanmıştır. Hemşirelik ve ebelik başta olmak üzere sağlık ve hasta bakımına ilişkin eğitim alan öğrencilerin eğitimine ve sağlık profesyonellerine fayda sağlaması amaçlanmıştır.
Read moreShow less
Product Details
NK-9786053203247

Data sheet

Writer
Hatice Sütçü Çiçek, Ayla Yava, Aynur Koyuncu, Betülay Kılıç, Damla Bayrak, Nuran Tosun, Tülay Yavan, Halise Coşkun, Berna Eren Fidancı, Fatma İlknur Çınar, Gülcan Bağcivan
Publication Year
Nisan, 2021
Number of pages
312
Number of Prints
2. Baskı
Dimensions
16x23,5
ISBN
978-605-320-324-7
Reviews
No comments
5 other products in the same category:

Settings

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in