Click for more products.
No products were found.
Women
Men
Children
Personal Care
Home & Living
Mother & Baby
Electronic
Sports & Outdoor
Hobby, Gift & Art
Supermarket
×

Yapı Tesisatı

$10.02
1
In-Stock 999 Items
Delivery: 1 working days Estimated Delivery Date: 06-05-2024
Reference:
NK-9786051334370
Love0
Add to compare0
Add to wishlist
Free shipping on your purchases of 450 TRY or more with UPS
Description
Hazırlamış olduğumuz bu kitap, genellikle üniversitelerde İnşaat Bölümlerinde Mühendislik ve Teknikerlik dalında eğitim gören öğrencilerin el kitabı olacak şekilde hazırlanmış bir kitaptır. Yapılarda tesisat anlamında kullanılan elektrik, temiz su, sıcak su, pis su ve ısıtma tesisatları ile ilgili beş bölüm hâlinde bina iç tesisatları anlatılmıştır. Şu ana kadar bütün tesisatların bir arada yazıldığı kaynak kitap pek bulunmamaktadır. Bunun eksikliğini gidermek maksadıyla özellikle kaleme alınmış bir kitaptır. Bu kitapta ayrıca Elektrik İşlerinde İSG ile Tesisat İşlerinde İSG başlıklı yeni konular da ilave edilmiştir.
Günümüzde iş sağlığı ve güvenliği konusu iş yerleri için vazgeçilmez bir durumu teşkil etmektedir. Bu nedenle genellikle bir işi yaparken o işin güvenlikli yapılması esas tutulmuştur. Hem insanın hem makinenin hem çevrenin hem üretimin korunması için iş sağlığı ve güvenliği kurallarına riayet etmek herkesin birinci görevi olmalıdır. Bu vesile ile ikinci basımını yapmış olduğumuz Yapı Tesisatı kitabının kullanıcılara, öğrencilere öğretim elemanlarına kolaylıklar getirmesini temenni ederim.
Bu kitabımızdaki başlıklara kısaca değinirsek: 1. bölümde, Elektrik İşleri ve Elektrik İşlerinde İSG; 2. bölümde, Temiz Su Tesisatı; 3. bölümde, Sıcak Su Tesisatı; 4. bölümde, Atık Suların Tesisatı; 5. bölümde, ise Isıtma Sistemleri; 6. Bölümde de Tesisat İşlerinde ve El Aletlerinde İSG Anlatılmaktadır.
Read moreShow less
Product Details
NK-9786051334370

Data sheet

Writer
Müslim Avcıoğlu
Publication Year
Nisan, 2021
Number of pages
389
Number of Prints
Yenilenmiş 2. Basım
Dimensions
16x23,5
ISBN
978-605-133-437-0
Reviews
No comments
5 other products in the same category:

Settings

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in