Click for more products.
No products were found.
Women
Men
Children
Personal Care
Home & Living
Mother & Baby
Electronic
Sports & Outdoor
Hobby, Gift & Art
Supermarket
×

Mekanik 19 Rgb Usb-C Kablolu Mini Oyun Klavyesi T60

$25.99
1
In-Stock 50 Items
About shop: 1001 Çeşit
Products: 5051
Followers: 2969
Date created: 09/03/2017
Shop rating:
(11097)
Response rate: 33.33%
Contact shop
Delivery: 1 working days Estimated Delivery Date: 30-04-2024
Reference:
70713715
Brand:
Love7
Add to compare0
Add to wishlist
Free shipping on your purchases of 450 TRY or more with UPS
Description

Mavi Anahtar Mekanik Klavye
Küçük boyut, büyük işlev, tüm işlevleri %60 klavyeye sıkıştırdı. Yüksek taktik geri bildirim ve net "klik" sesi sağlamak için klasik mavi anahtarla donatılmış, 50 milyona kadar tıklanabilir, ayrıca mükemmel dokunma hassasiyeti ve tepkisi, size hızlı tıklama geri bildirimi sağlar.
Ayarlanabilir RGB Klavye - Klavyede çeşitli harika monokrom arka ışık modları ve dinamik renkli arka ışık vardır. FN+ # tuşuna basarak kolayca geçiş yapın. Arka ışık efekti, dönüşüm hızı ve parlaklık serbestçe ayarlanabilir. Sürekli değişen harika arka ışık, oyun atmosferini iyileştirir ve size sürükleyici bir oyun deneyimi sunar.

Tip-c Ayrılabilir Kablolu
Klavye, Type-c ayrılabilir moddur, oyunu oynarken, yüksek hızlı ve kararlıdır, sorunsuzdur, gecikme veya gecikme olmadan, çeşitli oyunlarla mükemmel bir şekilde eşleşir. Tel çıkarılabilir, kolayca zarar görmez . Kablo uzunluğu, kullandığınızda hareket edebilmeniz için yeterince uzun, uyumlu Windows serisi, PC, Linux, x box, ps4, PS5, tablet vb.

Uygun Ortam Tuşu
Fn+1-0/—/+ tuşlarına basarak oynatma, duraklatma, önceki, sonraki, ses seviyesi, sessize alma ve daha fazlasına anında erişim için kısayol sağlamak üzere 12 multimedya tuşu alacaksınız; Ayrıca, 19 tuş anti-ghosting, oyun veya ofis oynamanızı daha özgür hale getirir.

Ergonomik Tasarım Klavye
Klavyenin rahat bir ergonomik hissi vardır, tuş başlığı eğrisi parmak hareketinin yörüngesine uygundur, tuş başlığı yüksekliği ergonomiye göre, ayarlanabilir klavye ayağı ile en uygun yazma ve oyun açısını ayarlar, sonra yorulması kolay değildir uzun süreli kullanım, çeşitli ortamlara mükemmel uyum sağlar.

Read moreShow less
Product Details
70713715
Reviews
No comments
5 other products in the same category:

Settings

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in