Click for more products.
No products were found.
Women
Men
Children
Personal Care
Home & Living
Mother & Baby
Electronic
Sports & Outdoor
Hobby, Gift & Art
Supermarket
×

359 Goldies Siyah Deri Erkek Cüzdanı

$38.30
1
In-Stock 5 Items
Delivery: 1 working days Estimated Delivery Date: 29-04-2024
Reference:
- 359-204
Love5
Add to compare0
Add to wishlist
Free shipping on your purchases of 450 TRY or more with UPS
Description

Ürün Kişiselleştirmede    

·         Ürün Kişiselleştirmede ürünlerimizin üzerine Sıcak Baskı uygulayarak istediğiniz yazıyı uzunluğuna göre yazabiliyoruz.

·         Kişiselleştirilmiş ürünler müşterilerimiz kendi istekleri üzerine özel yapıldığı için ürünlerde iade ve değişim Yapılmamaktadır.

·         İsim yazılmasını istediğiniz ürünler de  “Satın al” butonunun altındaki sipariş notu alanına İstediğiniz yazıyı yazmanız yeterlidir

·         Kapıda ödeme siparişlerde ürün kişiselleştirmesi yapılmamaktadır


GUARD Goldies Deri Erkek Cüzdanı: Şıklığın ve Fonksiyonelliğin Altın Tonları!

GUARD Goldies Deri Erkek Cüzdanı, ana bölüm içerisinde 2 adet kağıt paralık, 2 adet şeffaf kimlik/ehliyet bölmesi, 14 adet kartlık, 1 fermuarlı bölme ve 6 gizli cep ile şıklığı ve fonksiyonelliği bir araya getirir. Altın tonlarındaki bu özel cüzdan, estetik ve kullanışlı özellikleri ile dikkat çeker. İşte bu özel cüzdanın öne çıkan özellikleri:

Geniş İç Hacim: Cüzdan, geniş iç yapısı sayesinde 2 adet kağıt paralık, 2 adet şeffaf kimlik/ehliyet bölmesi, 14 adet kartlık, 1 fermuarlı bölme ve 6 gizli cep ile günlük ihtiyaçlarınızı karşılar.

Altın Tonlarıyla Şıklık: Goldies modeli, altın tonlarındaki tasarımıyla şıklığı ön plana çıkarır. Zarif ve göz alıcı bir görünüm sunar.

Fermuarlı Bölme: Cüzdanın fermuarlı bölmesi, değerli eşyalarınızı güvenle saklamanıza olanak tanır. Hem şıklığı hem de güvenliği bir arada sunar.

Gizli Cep Detayları: 6 adet gizli cep, kartlarınızı ve diğer küçük eşyalarınızı düzenli bir şekilde saklamanıza yardımcı olur. Pratik kullanım sağlar.

Şeffaf Kimlik/Ehliyet Bölmesi: 2 adet şeffaf kimlik/ehliyet bölmesi, kartlarınızı ve belgelerinizi kolayca bulmanıza olanak tanır.

GUARD Goldies Deri Erkek Cüzdanı, şıklığı ve fonksiyonelliği bir arada arayan erkekler için ideal bir seçenektir. Altın tonlarındaki bu özel cüzdan ile stilinizi tamamlayın!

Ebat11,5 x 9,5 x 2 (cm)
Ağırlık100 gr.
Dış MalzemeSığır Derisi
Astar%100 Polyester
AksesuarKırılmaz Çekme Çelik
Kişiselleştirilmiş Ürünlerde İade, Değişim Yapılamamaktadır
Read moreShow less
Product Details
- 359-204
Reviews
No comments
5 other products in the same category:

Settings

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in