Click for more products.
No products were found.
Women
Men
Children
Personal Care
Home & Living
Mother & Baby
Electronic
Sports & Outdoor
Hobby, Gift & Art
Supermarket
×

ÖZEL GEREKSİNİMİ OLAN ÖĞRENCİLER İÇİN ÖĞRETİM STRATEJİLERİ - Strategies for Teaching Learners with Special Needs

$12.51
1
In-Stock 999 Items
Delivery: 1 working days Estimated Delivery Date: 06-05-2024
Reference:
NK-9786051338880
Love0
Add to compare0
Add to wishlist
Free shipping on your purchases of 450 TRY or more with UPS
Description
Özel Gereksinimi Olan Öğrenciler İçin Öğretim Stratejileri kitabı, etkili öğretim stratejileri geliştirmek üzere gerekli kavram ve bilgileri sunmaktadır. Kitap, yetersizliği olan öğrencilere öğretim yapmak üzere kullanılacak müfredatı ve müfredata ilişkin hususları, öğretimsel uygulamaları ve yönetim stratejilerini ele almaktadır. Bu nedenle, kitabın hem genel eğitim öğretmenleri hem de özel eğitim öğretmenleri için oldukça yararlı ve önemli olduğu söylenebilir.

Bölüm 1, öğretime giriş yaparken, Bölüm 2 etkili ve farklılaştırılmış öğretim stratejilerine odaklanmakta, Bölüm 3 ise, sınıf yönetimini ve davranış değiştirmeyi kolaylaştıracak stratejileri içermektedir. Bölüm 4 ile 10 arası, konuşma dili, sözcük tanıma, okuduğunu anlama, yazılı dil, matematik öğretimi, fen ve sosyal bilgiler şeklinde sıralanan yedi temel müfredat alanında öğretime yönelik stratejiler sunmaktadır. Her bölüm, müfredat alanında öğrencileri değerlendirmeye ilişkin bilgileri, öğretime yönelik genel ve özel yaklaşımları ve önerilen öğretimsel etkinlikleri içermektedir.

Özel öğrenme gereksinimleri olan öğrenciler için ek konu alanları, Bölüm 11-14'te ele alınmaktadır. Bölüm 11, önemli bir alan olan çalışma becerilerini; Bölüm 12, genel eğitim müfredatında sıklıkla göz ardı edilen sosyal yeterlik ve yaşam sorumluluğu almaya ilişkin önemli hususlar üzerinde durmaktadır. Bölüm 13, işlevsel akademik becerileri tartışmakta ve Bölüm 14 ise meslek gelişimi ve geçişe odaklanmaktadır. Bu kitapta yer alan bilgilerin, yetersizliği ve farklı öğrenme sorunu olan öğrencilerle çalışan öğretmenlerin bilgi ve becerilerini tamamlayacağı düşünülmektedir.
Read moreShow less
Product Details
NK-9786051338880

Data sheet

Writer
Edward A. POLLOWAY, James R. PATTON, Loretta SERNA, Pearson
Publication Year
Eylül, 2014
Number of pages
464
Number of Prints
10. Baskıdan Çeviri
Dimensions
20x25,5
ISBN
978-605-133-888-0
Reviews
No comments
5 other products in the same category:

Settings

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in