Click for more products.
No products were found.
Women
Men
Children
Personal Care
Home & Living
Mother & Baby
Electronic
Sports & Outdoor
Hobby, Gift & Art
Supermarket
×

Fen Bilgisi Eğitimi Öğrencileri İçin BİYOLOJİ - I

$7.25
1
In-Stock 999 Items
Delivery: 1 working days Estimated Delivery Date: 30-04-2024
Reference:
NK-9786057895660
Love3
Add to compare0
Add to wishlist
Free shipping on your purchases of 450 TRY or more with UPS
Description
Fen Bilgisi Eğitiminde “Temel Biyoloji Eğitimi” önemli bir yere sahiptir. Bu nedenle, ilköğretimde fen eğitiminin önemini göz önünde alan Yüksek Öğretim Kurumu (YÖK), Fen Bilgisi öğretmen adayları için, tüm Eğitim Fakültelerinde okutulması zorunlu, temel bir Biyoloji müfredat programı hazırlamıştır.
Ülkemizin farklı bölgelerindeki Eğitim Fakültelerinde görev yapan Fen ve Biyoloji Anabilim Dalı öğretim üyelerinin katılımı ile hazırlanmış olan bu kitabın, geniş bir okuyucu kitlesine ulaşması hedeflenmiştir. Bu amaçla, yazar kadrosunun değişik üniversitelerin ilgili Anabilim Dallarından seçilmesine özen gösterilmiştir.
Toplam dokuz bölüm olarak hazırlanan kitapta temel biyoloji kavramlarının mümkün olduğunca detaya girilmeden, ilköğretimde Fen Bilgisi dersleri alan öğrencilerimizin ihtiyaçlarının karşılamasına yönelik bir içeriğe sahip olmasına dikkat edilmiştir. Kavramların kolay anlaşılabilmesi amacıyla, her koşulda uygulaması mümkün, fazla araç gereç gerektirmeyen deneylerin seçilmesine özen gösterilmiştir.
Alanında deneyimli öğretim üyeleri tarafından hazırlanan kitap bölümleri ve genel düzenlemeleri, kitabın editörleri tarafından bölüm yazarları ile tam bir koordinasyon içinde yapılmıştır.
Read moreShow less
Product Details
NK-9786057895660

Data sheet

Writer
Barış Özden, Fatma Şahin, Fulya Öztaş, Gizem Alpak Tunç, Haydar Öztaş, İsa Gökler, Lütfullah Türkmen, Murat Kurt, Neslihan Yavaşoğlu, Nilgün Yenice , Solmaz Aydın, Tülay Ezer
Publication Year
Nisan, 2019
Number of pages
312
Number of Prints
1. Baskı
Dimensions
16x23,5
ISBN
978-605-7895-66-0
Reviews(1)
Overall rating
5
1 Review
Quality
(5)
Speed
(5)
Communication
(5)
5 other products in the same category:

Settings

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in