Click for more products.
No products were found.
Kobiety
Mężczyźni
Dziecko
Do Higieny Osobistej
Dom & Życie
Sport & Outdoor
Hobby, prezent i sztuka
Supermarket
×

İlkokulda Uygulamalı Fen Öğretimi

341,71 ₺
1
W magazynie 999 Przedmioty
999 produktów w magazynie
Delivery: 1 working days Estimated Delivery Date: 14-06-2024
Otrzymasz 6,83 ₺ nagrody przy zakupie 1 tego produktu. Nagrodę można wykorzystać do opłacenia kolejnych zamówień, zamienić ją na kod rabatowy lub wypłacić na konto bankowe.
Blisko
Reference:
NK-9786254271540
Love0
Add to compare0
Add to wishlist
Powiadom mnie, gdy cena spadnie
Bezpłatna wysyłka przy zakupach o wartości 450 TRY lub więcej z UPS
Opis
İlkokulda Uygulamalı Fen Öğretimi kitabı ile bireyleri fen okuryazarı olarak yetiştirebilmenin ön koşulu olan ezberlemeden, anlayarak öğrenmeye imkân sunmak amaçlanmaktadır. Bu amaç doğrultusunda fen öğretimi sürecinde kullanılabilecek farklı yaklaşımlar ve bu yaklaşımlara uygun etkinlik örnekleri ilkokul 3 ve 4. sınıf fen bilimleri dersi düzeyinde farklı konu alanlarına hitap edecek şekilde alanında uzman fen bilimleri ve sınıf eğitimcileri tarafından hazırlanmıştır. Kitapta, ilkokul 2018 Fen Bilimleri Dersi Öğretim Programı’nda yer alan Dünya ve Evren, Canlılar ve Yaşam, Fiziksel Olaylar ve Madde ve Doğası olmak üzere 4 (dört) konu alanına yönelik temel kavramların etkinlikler yoluyla öğretilmesine imkân sunan 13 bölüm yer almaktadır. İkinci bölümden itibaren her bölümde teorik bilgiler ile birlikte üç etkinlik önerisi bulunmaktadır.
İlkokulda Uygulamalı Fen Öğretimi kitabının; fen bilimleri alanında çalışan akademisyenlere, sınıf ve fen bilimleri öğretmenlerine, lisans ve lisansüstü eğitim gören öğrencilere, fen bilimlerine merak duyan tüm eğitimcilere hem teorik çerçeve hem de ilkokul fen bilimleri dersi kazanımlarına yönelik sunduğu etkinlik önerileriyle fayda sağlayacağı düşünülmektedir. Kitabımızın fen öğretimi ile ilgili alan yazına katkı sunması ve siz değerli okuyucularımız için kaynak bir kitap olması dileğiyle…
Read moreShow less
Szczegóły produktu
NK-9786254271540

Opis

Rok publikacji
Eylül, 2022
Numer stron
404
Liczba wydruków
1. Baskı
Dimensions
16,5x24
ISBN
978-625-427-154-0
Reviews
No comments

Ustawienia

Menu

Create a free account to save loved items.

Zaloguj się

Create a free account to use wishlists.

Zaloguj się