Click for more products.
No products were found.
Kobiety
Mężczyźni
Dziecko
Do Higieny Osobistej
Dom & Życie
Sport & Outdoor
Hobby, prezent i sztuka
Supermarket
×

Makale Nasıl Yazılır

$4,85
1
W magazynie 999 Przedmioty
999 produktów w magazynie
Delivery: 1 working days Estimated Delivery Date: 09-05-2024
Reference:
NK-9786254020605
Love5
Add to compare0
Add to wishlist
Powiadom mnie, gdy cena spadnie
Bezpłatna wysyłka przy zakupach o wartości 450 TRY lub więcej z UPS
Opis
“Makale Nasıl Yazılır?” isimli bu kitap; bilimsel araştırmalara eleştirel bakabilmeyi ve yeni araştırmacılar için bilimsel araştırma raporu yazmada rehber olabilmeyi amaçlamaktadır. Bilimsel araştırma raporunun tüm bölümlerinin nasıl yazılması ve okuyucu için bilimsel raporun tüm bölümlerine ilişkin önemli unsurların neler olması gerektiği hakkında araştırmacıların kendilerini geliştirmelerinde önemli bir kaynak olan bu kitap; rapor yazma sürecindeki bölümlere ilişkin yazarın ve okuyucunun dikkat etmesi gereken önemli unsurları belirtmektedir. Ayrıca her bölüm için kalıp ifadeler sunulmuştur. Bu ifadeler, rapor yazma sürecindeki yeni araştırmacılara kolaylık sağlaması açısından faydalı olacaktır. Ek olarak, her bölümün sonunda özet tabloyla bölüme ilişkin bilgiler özetlenmiştir. Son olarak değerlendirme makalesi ile araştırma makalesi arasındaki farklara/benzerliklere ilişkin karşılaştırma yapılmış, değerlendirme makalesinin özellikleri ve işlevleri detaylı olarak açıklanmıştır.
“Makale Nasıl Yazılır?” kitabı; eğitim bilimleri alanında bilimsel araştırmalarla ilgili çalışma yapan tüm öğrencilere, araştırmacılara ve akademisyenlere faydalı olabilecek bilgiler içermektedir. Ayrıca bu kitap, bilimsel araştırma yapma sürecindeki aşamaları içerdiğinden tüm yükseköğretim bölümleri için kullanılabilir niteliktedir.
Read moreShow less
Szczegóły produktu
NK-9786254020605

Opis

Pisarz
Elif Bostan, Enes Engin, Kader Uygun, Merve Araç, Muhammet İşler, Mürüvvet Cengiz, Neslihan Şengün, Nihan Sölpük Turhan, Özgür Yeşil, Semiha Erdek, Şeyda Güler, Şeyda Karan, Şeyma Sargın
Rok publikacji
Ekim, 2022
Numer stron
144
Liczba wydruków
2. Baskı
Dimensions
13,5x19,5
ISBN
978-625-402-060-5
Reviews
No comments

Ustawienia

Menu

Create a free account to save loved items.

Zaloguj się

Create a free account to use wishlists.

Zaloguj się