Click for more products.
No products were found.
Kobiety
Mężczyźni
Dziecko
Do Higieny Osobistej
Dom & Życie
Sport & Outdoor
Hobby, prezent i sztuka
Supermarket
×

Medya İletişim ve Örgütsel Davranış

$8,25
1
W magazynie 999 Przedmioty
999 produktów w magazynie
Delivery: 1 working days Estimated Delivery Date: 08-05-2024
Reference:
NK-9786254332852
Love0
Add to compare0
Add to wishlist
Powiadom mnie, gdy cena spadnie
Bezpłatna wysyłka przy zakupach o wartości 450 TRY lub więcej z UPS
Opis
Bu kitap, alanında uzman akademisyenlerin gazetecilik, medya, medya çalışanlarının örgütsel davranışları ve iletişim alanlarında ortaya koydukları bilimsel çalışmaları içermektedir.
Kitapta yer alan çalışmaları kapsayan bölümler; medya ve iletişim çalışmalarında güncel sorunlar, yeni iletişim teknolojilerinin medya, iletişim ve gazetecilik alanlarında yarattığı dönüşümler, halkla ilişkilerin stratejik rolü, içerik pazarlama, e-ticaret ve pandemi sürecinin iletişim çalışmalarına etkileri ekseninde olup medya ve iletişimin birçok alanını kapsamaktadır.
Yaşamımızın her aşamasını önemli ölçüde dönüştüren dijitalleşmenin iletişim çalışmaları üzerinde de etkisi olması oldukça doğaldır. Özellikle dijital yaşamla iç içe olduğumuz pandemi sürecinde yeni iletişim teknolojilerinin medya, iletişim, halkla ilişkiler ve pazarlama alanlarına etkilerini yadsımamak gerekir. Bu bakış açısıyla kitapta, pandeminin iletişim çalışmalarını ne şekilde yönlendirdiğinin yanı sıra geleneksel medya gücünü ve güçsüzlüğünü de ortaya koyan çalışmalar yer almaktadır.
Bu kitapta yer alan bölümlerin daha sonraki akademik çalışmalara öncülük etmesi ve yaşamın ayrılmaz bir parçası olan iletişim ve kitle iletişimi olgularına ilgi duyan tüm kitapseverlerin ilgiyle okumaları dileğiyle...
Read moreShow less
Szczegóły produktu
NK-9786254332852

Opis

Rok publikacji
Mart, 2022
Numer stron
358
Liczba wydruków
1. Basım
Dimensions
16,5x24
ISBN
978-625-433-285-2
Reviews
No comments

Ustawienia

Menu

Create a free account to save loved items.

Zaloguj się

Create a free account to use wishlists.

Zaloguj się