Click for more products.
No products were found.
Kobiety
Mężczyźni
Dziecko
Do Higieny Osobistej
Dom & Życie
Sport & Outdoor
Hobby, prezent i sztuka
Supermarket
×

Pragmatizmden Uygulamaya KARMA ARAŞTIRMA YÖNTEMİ

$6,54
1
W magazynie 999 Przedmioty
999 produktów w magazynie
Delivery: 1 working days Estimated Delivery Date: 09-05-2024
Reference:
NK-9786254273681
Love5
Add to compare0
Add to wishlist
Powiadom mnie, gdy cena spadnie
Bezpłatna wysyłka przy zakupach o wartości 450 TRY lub więcej z UPS
Opis
Pragmatizmden Uygulamaya Karma Araştırma Yöntemi isimli bu kitap, karma araştırma yönteminin neden oluştuğunu, nasıl kullanılması gerektiğini bilmek isteyen okuyucular için hazırlanmıştır.
Kitabın birinci bölümünde, karma araştırma yönteminin felsefi varsayımları ve kuramsal yapısı ele alınmaktadır. İkinci bölümünde, karma araştırma yönteminin içeriği; üçüncü bölümde ise karma araştırma yönteminin kendisine özgü desenleri hakkında bilgi verilmektedir. Araştırma sorusunun nitel ve nicel için ayrı ayrı yazılması kadar karma araştırma yöntemine özgü de yazılması gerektiğine dördüncü bölümde değinilmektedir. Beşinci bölümde, nicel ve nitel araştırma yöntemini kullanan çalışmaların kullandığı örneklem/çalışma grubu türleri açıklanmakta, ayrıca literatürde var olan ama henüz olgunlaşmamış karma araştırma örneklem türlerinden de bahsedilmektedir. Altıncı bölümde veri toplama araçları, yedinci bölümde veri toplama süreci, sekizinci bölümde veri analizi, dokuzuncu bölümde geçerlik ve güvenirlik çalışmaları, onuncu bölümde bulgular, sonuç ve tartışma ve önerileri, on birinci bölümde karma araştırma yöntemi kullanmış çalışmaların kritiği ve on ikinci bölümde ise karma araştırmada entegrasyonun nasıl yapılabileceği anlatılmaktadır.
Bu kitap, okurlarının; karma araştırma çalışmalarına yön verirken faydalanacakları en önemli kitaplardan biri olma amacı ve iddiasını taşımaktadır.
Amacına ulaşması dileğiyle…
Read moreShow less
Szczegóły produktu
NK-9786254273681

Opis

Pisarz
Can Yolagiden, Ersan Ağca, Hasan Gökçe, İren Özgün Nalçacı, Melek Karaca, Nagehan Demir, Oğuzhan Nacaroğlu, Oktay Bektaş, Oktay Kızkapan, Serdar Varinlioğlu, Seyide Eroğlu
Rok publikacji
Ekim, 2022
Numer stron
298
Liczba wydruków
1. Baskı
Dimensions
16,5x24
ISBN
978-625-427-368-1
Reviews
No comments

Ustawienia

Menu

Create a free account to save loved items.

Zaloguj się

Create a free account to use wishlists.

Zaloguj się