Click for more products.
No products were found.
Kobiety
Mężczyźni
Dziecko
Do Higieny Osobistej
Dom & Życie
Mama & Baby
Sport & Outdoor
Hobby, prezent i sztuka
Supermarket
×

REKREASYON (Disiplinlerarası Yaklaşım ve Örnek Olaylar)

$11,04
1
W magazynie 999 Przedmioty
999 produktów w magazynie
Delivery: 1 working days Estimated Delivery Date: 10-05-2024
Reference:
NK-9786254397493
Love0
Add to compare0
Add to wishlist
Powiadom mnie, gdy cena spadnie
Bezpłatna wysyłka przy zakupach o wartości 450 TRY lub więcej z UPS
Opis
1948 yılında, Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi ile boş zaman, “evrensel bir insan hakkı” olarak tanınmıştır. Süreç içinde bu kavrama ilişkin atfedilen anlamlar ve yürütülen akademik çalışmalar, farklı ancak birbiri ile ilişkili konular üzerinden gelişme göstermiştir. Günümüzde ise konu ile yakından ilişkisi bulunan rekreasyon aktiviteleri, dengeli ve sağlıklı bir yaşamın temel unsuru olarak kabul edilmektedir. Dolayısıyla boş zaman, serbest zaman ve rekreasyon gibi birbirleri ile yakından ilişkili kavramların çeşitli uzmanlık alanlarının farklı perspektiflerinden ele alınması bir zorunluluk hâline gelmiştir.
Disiplinlerarası bakış açısıyla yaklaşık bir yılı aşkın sürede ortaya konan bu eser, rekreasyon kavramını sadece teorik kapsamda incelemekle sınırlı kalmayıp farklı birçok bilim alanı ile olan ilişkisini örnek olaylara da yer vererek ortaya koymaktadır. Bu kapsamda kitapta rekreasyon; turizm, çevre, pazarlama, yönetim, planlama, spor, yerel yönetimler, koruma, rehberlik, gönüllülük, sağlık, sosyoloji, kültür, gastronomi, teknoloji gibi çok geniş bir yelpazede ve farklı bilim alanlarının bakış açısıyla ele alınmıştır.
Kitabın; başta bilim dünyası, sektör çalışanları ve öğrenciler olmak üzere rekreasyon alanı ile ilgili tüm paydaşlara katkı sağlaması temennisiyle…
Read moreShow less
Szczegóły produktu
NK-9786254397493

Opis

Rok publikacji
Eylül, 2021
Numer stron
448
Liczba wydruków
1. Baskı
Dimensions
16,5x24
ISBN
978-625-439-749-3
Reviews
No comments

Ustawienia

Menu

Create a free account to save loved items.

Zaloguj się

Create a free account to use wishlists.

Zaloguj się