Click for more products.
No products were found.
Kobiety
Mężczyźni
Dziecko
DLA DZIEWCZYN
DLA CHŁOPCÓW
Do Higieny Osobistej
Dom & Życie
Mama & Baby
Artykuły biurowe
Elektroniczny
Sport & Outdoor
Hobby, prezent i sztuka
Supermarket
×

SEVİMLİLİĞİN KİTABI - Bir Pazarlama Sihri

$5,20
1
W magazynie 999 Przedmioty
999 produktów w magazynie
Delivery: 1 working days Estimated Delivery Date: 10-05-2024
Reference:
NK-9786253985240
Love0
Add to compare0
Add to wishlist
Powiadom mnie, gdy cena spadnie
Bezpłatna wysyłka przy zakupach o wartości 450 TRY lub więcej z UPS
Opis
Ayı gibi büyük bir hayvan, normal yaşantımızda bizlere çok korkutucu gelirken çocuklarımıza neden peluş ayı oyuncaklar hediye ederiz? Farelerden tiksinen ya da kor­kan birçok insanın Mickey Mouse'lu kıyafetler giymesine ne demeli! Spatula alırken neden eliniz pembe, fuşya ya da uçuk maviye gider ki? Buz kalıbı alırken hiç desenli olanlardan al­madınız mı? Altı üstü yapışkan kâğıt, hayır kalpli olsa ne fark eder yaprak desenli olsa ne fark eder ya da dümdüz olsa ne fark eder? Fark etmez mi dersiniz?
Sizleri, alışılmış ürünlerin farklı formlarının bizi nasıl kendilerine çektiklerini ve kendi beğenilerinizi anlamlandırmaya davet ediyoruz. Ge­lin; sevimliliğin pembe, mavi, yumuşak, kavisli, neşeli, tüylü, pofidik yollarından beraber geçelim!
Bu kitap; sevimliliğin ne olduğunu anlatmaya çalışan, aynı zamanda da pazarlama ile sevimliliğin harmanlandığı ve se­vimliliğin ışığında pazarlamanın aydınlatıldığı bir çalışmadır.
Bu nedenle markette alışveriş yaparken, alışveriş merkezinde dolaşırken, televizyonda reklamları izlerken, billboardlarda afişlerle karşılaştığınızda algınız sevimlilik yönlü olabilir ve sevimlilik size daha görünür hâle gelebilir. Hiç merak etmeyin, bu, kitabı iyi okuduğunuzu ve sevdiğinizi gösterir ki sevimliliği fark edebiliyor olmanız bunun en temel göstergesidir, bundan sonra artık sevimlilik size mutlu mutlu gülümsüyor demektir. Kendinizi sevimliliğin kollarına bırakın, en kötü ihtimalle sa­dece tebessüm edersiniz.
Read moreShow less
Szczegóły produktu
NK-9786253985240

Opis

Pisarz
Deniz Ünal Adıgüzel
Rok publikacji
Temmuz, 2023
Numer stron
110
Liczba wydruków
1. Baskı
Dimensions
13,5x21,5
ISBN
978-625-398-524-0
Reviews
No comments

Menu

  • DZIEWCZYNY
    CHŁOPCY

Create a free account to save loved items.

Zaloguj się

Create a free account to use wishlists.

Zaloguj się