Click for more products.
No products were found.
Kobiety
Mężczyźni
Dziecko
Do Higieny Osobistej
Dom & Życie
Sport & Outdoor
Hobby, prezent i sztuka
Supermarket
×

Sosyal Sorunlara Panoramik Bakış

$6,10
1
W magazynie 999 Przedmioty
999 produktów w magazynie
Delivery: 1 working days Estimated Delivery Date: 09-05-2024
Reference:
NK-9786254332487
Love5
Add to compare0
Add to wishlist
Powiadom mnie, gdy cena spadnie
Bezpłatna wysyłka przy zakupach o wartości 450 TRY lub więcej z UPS
Opis
Ortak yaşamın doğası gereği tüm eylemler, toprağa nüfuz eden kökler gibi saçaklanarak tüm yaşamı kuşatmaktadır. Ortak yaşamda yapılan her eylemin kıymeti, uzmanlığı ile ölçülmektedir. Uzmanlaşmaların en yumuşak karnı ise uzmanlık alanlarına ilişkin bakış açılarının daralmasıdır. Giderek daha spesifik bir alana yoğunlaşan çalışmalar yapmak doğru sonuçlar doğursa bile aynı zamanda alanın genelinden giderek uzaklaşmak anlamı taşımaktadır. Unutulmamalıdır ki bir yaprağa 10-15 oranında yaklaşarak incelemek o yapraktan 10+15 uzaklaşmak olacaktır. Yaşadığımız doğanın göreceliğinin yaratmış olduğu bu durumun en basit çözümü, araştırma alanlarına yönelik ne kadar derinlemesine çalışmalar yapılırsa yapılsın, bir yanı ile sürekli araştırma alanının nesnel gerçekliğinden kopmamaktır. Bunun için alana ilişkin bütünlüklü çalışmaların önemi büyüktür.
Bu kitap çalışmasının temel motivasyonu işte tam bu noktada aranmalıdır. Kitap; giderek uzmanlıklara ayrılan ve her araştırmacının kendi spesifik alanına odaklandığı bir süreçte, sosyal bilimlerin farklı disiplinlerinden araştırmacıları sosyal sorunlar ortak zemininde bir araya getirmektedir. Böylelikle sosyal sorunlar alanının nesnel gerçekliğinin en net görünebileceği bir yükseklikten panoramik bir bakış sunulmak istenilmiştir.
Read moreShow less
Szczegóły produktu
NK-9786254332487

Opis

Pisarz
Adam Karduz, Adem Bölükbaşı, Ceylan Sülü Akgül, Elif Nagihan Türköz, Ersin Eraslan, Fatıma Firdevs, Fikri Keleşoğlu, M. Ferit Duman, Naci Türker Yimsek, Onur Bayrakcı, Reşide Solmaz, Seyit Karaburçak, Şükrü Türköz
Rok publikacji
Mart, 2022
Numer stron
248
Liczba wydruków
1. Baskı
Dimensions
16,5x24
ISBN
978-625-433-248-7
Reviews
No comments

Ustawienia

Menu

Create a free account to save loved items.

Zaloguj się

Create a free account to use wishlists.

Zaloguj się