Click for more products.
No products were found.
Kobiety
Mężczyźni
Dziecko
Do Higieny Osobistej
Dom & Życie
Sport & Outdoor
Hobby, prezent i sztuka
Supermarket
×

TÜRKİYE’DE ULUSLARARASI GÖÇE YÖNELİK TUTUMLAR VE EKONOMİK KRİZ - Kamuoyu Araştırmalarının İleri Analizi

133,66 ₺
1
W magazynie 999 Przedmioty
999 produktów w magazynie
Delivery: 1 working days Estimated Delivery Date: 14-06-2024
Otrzymasz 2,67 ₺ nagrody przy zakupie 1 tego produktu. Nagrodę można wykorzystać do opłacenia kolejnych zamówień, zamienić ją na kod rabatowy lub wypłacić na konto bankowe.
Blisko
Reference:
NK-9786253980887
Love0
Add to compare0
Add to wishlist
Powiadom mnie, gdy cena spadnie
Bezpłatna wysyłka przy zakupach o wartości 450 TRY lub więcej z UPS
Opis
Şiddetli ve yıkıcı büyük bir türbülans içinden geçiyoruz. Başta ekonomi, çevre, sağlık ve siyaset alanlarında olmak üzere yaşamımızın her alanına sirayet etmiş çoklu krizler karşısında toplumun tüm fertleri olarak mücadele etmeye, ayakta kalmaya çalışıyoruz. Ne fertler ne kamu makamları ne özel sektör ne de sivil toplum örgütleri bu krizlerin nedenleri ile kısa ve uzun dönem sonuçları hakkında gerekli ve yeterli bilgiye sahip. Bu da krizlere karşı ürettiğimiz yanıt verme ve çözüm yollarının etkin ve etkili olmasını engelliyor.
Bu noktada, kamuoyu araştırmaları aracılığıyla çoklu krizlerin sebepleri ve neticelerine yönelik toplumu teşkil eden aktörlerin bakış açısına dair bilgi sahibi olmak, gün geçtikçe derinliği ve genişliği artan krizler kaynaklı büyük türbülanstan çıkılması yönünde ilk adım olabilir. Tabii ki kamuoyu araştırmaları bilimsel kriterlere uygun bir şekilde yapılırsa ve başta araştırmacılar olmak üzere tüm kamusal aktörlerle paylaşılırsa…
Bu bağlamda bu kitap, bilimsel kriterlere uygun veri setlerinden faydalanarak Türkiye toplumunun uluslararası göç ve Suriyeli göçle ilgili bazı konulara bakış açısını ve bu bakış açısının ekonomik krizler sonucunda nasıl değiştiğini mercek altına almaktadır. Toplumun bu konulara bakış açısının bireylerin demografik, sosyoekonomik ve aidiyet özellikleri ile kötüleşen ekonomik koşullara göre ne yönde ve ne ölçüde değiştiği analiz edilmiştir.
Read moreShow less
Szczegóły produktu
NK-9786253980887

Opis

Pisarz
Ali Berker
Rok publikacji
Ocak, 2023
Numer stron
130
Liczba wydruków
1. Baskı
Dimensions
16,5x24
ISBN
978-625-398-088-7
Reviews(1)
Overall rating
5
1 Review
Jakość
(5)
Prędkość
(5)
Komunikacja
(5)

Ustawienia

Menu

Create a free account to save loved items.

Zaloguj się

Create a free account to use wishlists.

Zaloguj się