Kobiety
Mężczyźni
Dziecko
Do Higieny Osobistej
Dom & Życie
Sport & Outdoor
Hobby, prezent i sztuka
Supermarket
×

UYGULAMALI SONLU ELEMANLAR ANALİZİNE GİRİŞ - Örneklerle Statik ve Mukavemet Problem Çözümleri

$5,35
1
W magazynie 999 Przedmioty
Delivery: 1 working days Estimated Delivery Date: 30-04-2024
Reference:
NK-9786253975234
Love0
Add to compare0
Add to wishlist
Bezpłatna wysyłka przy zakupach o wartości 450 TRY lub więcej z UPS
Opis
Makine mühendisliği ve meslek yüksekokulu öğrencileri ile mühendislik tasarımına ilgi duyan herkes için özel olarak hazırlanan bu kitap, Solidworks yazılımını kullanarak sonlu elemanlar analizi becerilerinizi geliştirmeniz için ideal bir kaynaktır.
Mühendislik dünyasında, tasarımın hayata geçirilmesi kadar önemli bir adım da tasarımın güvenilirliğini ve performansını değerlendirmektir. İşte bu noktada sonlu elemanlar analizi devreye girmektedir. Bu sayısal analiz yöntemi, karmaşık yapıları ve bileşenleri ayrıntılı bir şekilde incelemek, gerilme, deformasyon, sıcaklık gibi önemli etkileri anlamak ve tasarımınızı optimize etmek için kullanılmaktadır. Solidworks yazılımı ise mühendislerin tasarımlarını sanal ortamda analiz etmelerini sağlayan güçlü bir araçtır.
Bu kitap, Solidworks'ün analiz modülünü etkin bir şekilde kullanmanızı ve sonlu elemanlar analizi prensiplerini kavramanızı hedeflemektedir. Adım adım rehberlik eden uygulamaları içeren bu kitap, size gerçek dünya tasarım senaryolarını simüle ederek deneyim kazandıracaktır. Her uygulama, görsellerle desteklenen talimatlarla doludur, böylece her adımı kolayca takip edebilirsiniz. Bu kitap, temel bilgilerinizi geliştirmek için bir başlangıç noktasıdır. Kendi tasarım problemlerinizi çözerken ve sonlu elemanlar analizi yaparken bu bilgileri daha da derinleştireceksiniz.
Keyifli okumalar!
Read moreShow less
Szczegóły produktu
NK-9786253975234

Opis

Pisarz
Süleyman Kılıç
Rok publikacji
Eylül, 2023
Numer stron
164
Liczba wydruków
1. Baskı
Dimensions
16,5x24
ISBN
978-625-397-523-4
Reviews
No comments

Ustawienia

Menu

Create a free account to save loved items.

Zaloguj się

Create a free account to use wishlists.

Zaloguj się