Click for more products.
No products were found.
Kobiety
Mężczyźni
Dziecko
Do Higieny Osobistej
Dom & Życie
Sport & Outdoor
Hobby, prezent i sztuka
Supermarket
×

YAZMA EĞİTİMİ: İncelemeler Derlemi

$4,58
1
W magazynie 999 Przedmioty
999 produktów w magazynie
Delivery: 1 working days Estimated Delivery Date: 20-05-2024
Blisko
Reference:
NK-9786254170201
Love0
Add to compare0
Add to wishlist
Powiadom mnie, gdy cena spadnie
Bezpłatna wysyłka przy zakupach o wartości 450 TRY lub więcej z UPS
Opis
Her eğitim kademesinde üzerinde titizlikle durulan yazma eğitimi, bireyin tüm yaşamı boyunca kullanacağı önemli dil becerilerindendir. Gelişen ve çeşitlenen teknolojik araçlar, iletişimin yönünü değiştirmesine karşın yazma becerisinin kullanıldığı alanları genişletmiştir. Öyle ki günümüz insanı bugün onlarca elektronik postaya cevap vermekte, telefonundaki sosyal iletişim ağlarına mesajlaşma yoluyla katılmakta ve sosyal medya hesaplarını yazı ile yönetmektedir.
Bireyin aldığı eğitimin kalitesini ve toplumların uygarlık derecesini belirleyen önemli ölçütlerden biri, yazma becerisidir. Gerek bireyin gerekse toplumların gelişmişliğini belirlemesi sebebiyle yazma becerisi üzerinde durma ihtiyacı bu kitabın ortaya çıkmasında etkili olmuştur. Yazma becerisini; yazma etkinlikleri, yazma stratejileri (eleştirel yazma, yaratıcı yazma vb.), yazmaya yönelik tutumlar, dil bilgisi vb. yönlerden ele alan; disiplinlerarası çalışmalara yer veren; Türkçe öğretmeni adayları, ortaokul öğrencileri, başta Suriyeli olmak üzere yabancı öğrenciler gibi belirli hedef kitle üzerinden yapılan çalışmaların derlendiği bir kitap olarak ortaya çıkmıştır. “Ruh, yazının icadından beri ölümsüzdür.” diyen Cemil Meriç'ten yola çıkılarak yazmanın hayatımızdaki önemi ortaya konmaya çalışılmıştır.
Read moreShow less
Szczegóły produktu
NK-9786254170201

Opis

Pisarz
Ayşe Becel, Elif Aydın, Esat Öncül, Hatice Güçlü Sarıdede, Mesut Gün, N. Gamze Ilıcak, Nuran Başoğlu, Tuba Kaplan Alptekin
Rok publikacji
Kasım, 2021
Numer stron
200
Dimensions
13,5x21,5
ISBN
978-625-417-020-1
Reviews
No comments

Ustawienia

Menu

Create a free account to save loved items.

Zaloguj się

Create a free account to use wishlists.

Zaloguj się